05 / 05 / 2024

canan kozmetik

canan kozmetik

Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasındaki Canan Kozmetik'in sahipleri Necati Akyazıcı ve Hasan Bulut, Canan Yapı şirketiyle inşaat işine girdi.

Canan Business Ataşehir'de 389 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir'de 1+1 home officelerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Canan Business Ataşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Teslimlerin Nisan 2016'da başlayacağı Canan Business Ataşehir projesinde yer alan home office seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor.

Canan Business: Ataşehir'de yatırım fırsatı!

Anadolu Yakası’nda Ataşehir’de Yükselen Canan Business Projesi 75 il 78 metrekare arasında değişen 1+1 ve 111 ile 118 metrekare arasındaki home office’ lerden istenirse birleştirilebiliyor.

Canan Suadiye Residence iletişim!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy'de Suadiye Mahallesi'nde inşa edilecek olan Canan Suadiye projesi tek blok halinde konut projesi olarak tasarlandı. İşte Canan Suadiye Residence iletişim bilgileri...

Canan Yapı Canan Suadiye Projesi!

Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan Canan Yapı Canan Suadiye Projesi tek blok halinde konutlardan meydana gelecek. Canan Yapı Canan Suadiye Projesi'nde satışa çıkış tarihi henüz belirlenmedi...

Canan Yapı Suadiye kentsel dönüşüm projesi!

Canan Yapı Suadiye kentsel dönüşüm projesi tek blok halinde yükselecek. Satışa çıkış tarihi kesinlik kazanmayan Canan Yapı Suadiye kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar da henüz başlamadı...

Canan Yapı Suadiye'de kentsel dönüşüme girecek!

Ataşehir'de Canan Residence ve Canan Business projelerini inşa eden Canan Yapı bu kez kentsel dönüşüm projesiyle Suadiye'de... Henüz çalışmaların başlamadığı proje tek blok halinde yükselecek...

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 120 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Sertaç Gedikoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ataşehir'deki Canan Business satışa çıktı!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı. Canan Business projesinde 1+1 ve 2+1 home officeler yer alıyor.

Ataşehir'deki Canan Business satışa çıktı!

Canan Yapı'nın patronu Necati Akyazıcı, 2008'de İpek şampuan markasının yaratıcısı Canan Kozmetik'i dünya L'oreal'e satmış Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı.

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuran Akbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Nurhan Sokak'ta kuruldu.

Canan Business Ataşehir projesi 2 gün sonra resmen satışta!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı ortaklığı tarafından Ataşehir'de inşa edilecek olan Canan Business ofis projesi 16 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak lansmanla birlikte satışa sunuluyor...

canan kozmetik Haberi

canan kozmetik

Ümraniye Şerifali'de 12 bin 600 metrekare arsa üzerine üç blok halinde inşa edilecek Canan Residence'ın 259 daire ve bir süpermarketten oluşacağı açıklandı. Dairelerin büyüklüğü brüt 75 ile 203 metrekare arası...