21 / 05 / 2024

canan yapı şerifali

canan yapı şerifali

Canan Residence projesi kapsamında konutların teslimatları hemen yapılıyor. Projede fiyatlar 380 bin liradan başlıyor

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Canan Kaftancıoğlu'ndan riskli alan tepkisi!

İstanbul Ümraniye Elmalıkent Mahallesi’nde 62 dönümlük alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile geçtiğimiz günlerde riskli alan yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Elmalıkent Mahallesi'ni ziyaret etti ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Canan Sunay: İşletmelere faizsiz kira yardımı verilsin!

Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamındaki önlem çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, “İşletmelere faizsiz kira yardımı yapılmalı” dedi…

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki! 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul için dün yapılan ilk ihaleye ilişkin, "İstanbul’un İstanbulluların Kanal İstanbul’a değil, Sahra Hastanelerine, evde kalabilecek ekonomik koşullarının oluşturulmasına ihtiyacı var" dedi...

TimeLife İstanbul Şerifali’de yükseliyor!

İstanbul’un yükselen değeri Şerifali'de AykPlus Yapı imzasıyla hayata geçirilen TimeLife İstanbul projesinde  1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Cb Elektronik Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Elektronik Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Canan Bedir tarafından kuruldu. 

Cahan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cahan Yapı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahir Canan tarafından kuruldu. 

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Canan Aydın tarafından Esenler’de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

YDK Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

YDK Yapı Anonim Şirketi, Kasım Delikaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayhan Delikaya Yönetim Kurulu Üyeliğ'nde 6 milyon TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi'nde kuruldu.

Taca Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taca Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canan Çerçi tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Ardıçlı Sokak'ta kuruldu.

Prizma Yapısal Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Yapısal Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi,Burhan Sokak'ta kuruldu.

Ataşehir Canan Business ödeme koşulları!

Ataşehir Canan Business ödeme koşulları kapsamında peşin alımlara yüzde 8, banka kredili ödemelere yüzde 3 indirim yapılıyor. Ataşehir Canan Business projesi Nisan 2017'de tamamlanıyor...

Canan Business Ataşehir teslim tarihi!

Canan Business Ataşehir projesinde daire fiyatları 425 bin liradan başlıyor. Canan Business Ataşehir projesinde firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

canan yapı şerifali Haberi

canan yapı şerifali


Canan Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Residence projesi, Şerifali'de yer alıyor. Toplamda 12 bin 600 metrekarelik alan üzerinde kurulan Canan Rezidans projesi kapsamında 3 blok yer alıyor. 


Toplam 269 konuttan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede 1+1'ler 89 metrekare; 2+1'ler 128-158 metrekare; 3+1'ler 313 metrekare ve 4+1'ler 237 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Projedeki 1+1'lerin fiyatları 380 bin liradan; 2+1'ler 550 bin liradan; 3+1'ler 830 bin liradan ve 4+1'ler 920 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje kapsamında önce yüzde 25 peşinat veriliyor ve geri kalanı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Canan Rezidans Evleri'nin sosyal alanlarında fitness center, sauna, spor tesisleri, masaj, havuz, otopark, sosyal tesisler bulunuyor. Proje kapsamında teslimat ise hemen yapılıyor.