23 / 05 / 2024

Çandarlı etabı çalışmaları

Çandarlı etabı çalışmaları

İzmir çevre yolunun Menemen kesimindeki köprü iskelesinin çökmesi sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 işçi, Van'ın Erciş ilçesinde toprağa verildi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap çalışmalarında son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 Bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 40 Bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinde çalışmalar bu sabah başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar bu sabah başladı...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Çandarlı etabı çalışmaları Haberi

Çandarlı etabı çalışmaları

İzmir-Çanakkale yolu Çandarlı etabı çalışmalarında köprü iskelesine harç dökülmesi sırasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 işçiden Mehmet Reşit Işık (40), Hakan Bilmez (22) ve Sefer Aslan'ın (22) cenazeleri, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün girişimiyle tahsis edilen özel uçakla Van'a getirildi.


Erciş'te kalabalık tarafından karşılanan cenazelerden Mehmet Reşit Işık ilçe merkezindeki Seyit Muhammed Kabristanı'na, Sefer Aslan ilçeye bağlı Tekler, Hakan Bilmez ise Köycük Mahallesi'nde gözyaşları içerisinde...