29 / 04 / 2024

Caner Erkinin ev kirası

Caner Erkinin ev kirası

Fenerbahçeli Caner Erkin, haciz şoku yaşıyor. Eski eşi Asena Atalay’la oturdukları villanın kirasını aylardır ödemeyen futbolcunun arabalarına haciz konuldu...

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Caner Erkin, Park Residences Cadde'den 12 bin dolara ev kiraladı!

Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt bugün köşesinde "Aylık kirası 12 bin dolara güvenli ev" başlıklı haberine yer verdi. İşte yazının detayları..

Asena Atalay: Caner, Şükran’a ev almadı!

Eski eşi Caner Erkin hakkında oğulları Çınar’ın özel masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle 451 bin liralık icra takibi başlatan, ardından evlilikleri döneminde edinilen malların paylaşımı için ikinci bir dava açan Asena Atalay, konuştu.

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

Fenerbahçe’de top koşturan ve kulüple yıllık 2,5 milyon avroya anlaşma yapan Caner Erkin ve ailesi, kirada oturdukları Nişantaşı’ndaki evinden ayrılarak Beykoz Konakları’ndan lüks bir villa satın aldı.

Caner Erkin, Maçka Armani Residence'dan 2.5 milyon dolara ev aldı!

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesini yenileyen Caner Erkin; yeni sezondan itibaren yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 7.3 milyon lira) alacak. Ücretini garantileyen milli futbolcu ilk iş olarak evini değiştirdi ve Maçka Armani Residence‘da ev aldı.

Caner Erkin eşi Asena Erkin'e Çeşme'den 1 milyon TL'ye villa aldı!

Son zamanlarda tranfer haberleriyle gündeme gelen Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'ya yıldönümü hediyesi olarak villa satın aldığı iddia edildi. Erkin'in ev için 1 milyon TL harcadığı öğrenildi.

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Tiyes Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Gürpınar'da inşa edilen Tiyes Evleri'nde konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor, ev alana araba hediye ediliyor...

Caner Erkinin ev kirası Haberi

Caner Erkinin ev kirası

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Caner Erkin'e bekarlık yaramadı! Asena Atalay'la 6 yıllık evliliğini şubat ayında bitiren yıldız futbolcu, hacizlik oldu. Caner Erkin, boşandığı eşi Asena ile birlikte oturdukları Acarkent'teki villanın kiralarını ödemediği için davalık oldu. Villanın 10 bin dolar olan kirasını 4 aydır alamayan ev sahibi harekete geçerek dava açtı.


4 ARABAYA İŞLEM

Avukatı Çağdaş Çelik aracılığıyla mahkemeye başvuran evsahibi, Caner Erkin'in 4 lüks arabasına haciz işlemi başlattı. İddiaya göre dava sonucunda Erkin'in arabalarına el konulmuş durumda. Ev sahibinin, Fenerbahçe Kulübü'ne ihtar çekip Caner Erkin'in alacaklarına da tedbir koydurduğu da konuşulanlar arasında.




Takvim



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


FUTBOLCU Caner Erkin, iddialara göre bir süre önce ayrıldığı Asena Atalay ile birlikte oturdukları Acarkent'teki villasının kiralarını ödemediği gerekçesiyle ev sahibinin avukatı tarafından mahkemeye verilmiş....