06 / 05 / 2024

Caner Zafer kimdir

Caner Zafer kimdir

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi Caner Zafer kimdir? Caner Zafer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Caner Zafer..

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zafer Karoğlu..

Caner Güner kimdir?

Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner, vefat etti. Peki, Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner kimdir? Emi İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda hizmet veriyor?

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Zafer Arpacı kimdir?

Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı kimdir? Zafer Arpacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Arpacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Arpacı...

Zafer Mergen kimdir?

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kimdir? Zafer Mergen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Mergen ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Mergen..

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

Caner Zafer kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi Caner Zafer kimdir? Caner Zafer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Caner Zafer..

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Caner Zafer kimdir Haberi

Caner Zafer kimdir

Caner Zafer kimdir?

Caner Zafer, İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesidir.


Caner Zafer, Sivas İmranlı doğumludur. İlk öğrenimini Sivas`ta, 1999`da orta öğretimini , 2004`de lise eğitimini İstanbul`da tamamladıktan sonra ve 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun olmuştur. 


İstanbul Teknik Üniversitesi`nde deprem mühendisliği bölümünde yüksek lisansını yapmakta olup, özel bir firmada çalışmaktadır. 


Evli ve bir kız çocuğu...