27 / 04 / 2024

Canik engelsiz kafe

Canik engelsiz kafe

Canik Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik yapılan Engelsiz Kafe ve Park ile kadınlara yönelik hayata geçirilen Hanımlar Lokali inşaatı hızla ilerliyor.

Canik'teki Engelsiz Kafe'de sona gelindi!

Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm projesi alanı içerisinde yer alan 3 bin metrekare alanda Engelsiz Kafe'nin yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Çiftlikköy'de engelsiz kafe için imar planı değişikliği yapıldı!

Çiftlikköy Belediyesi'nin Ağustos ayı Meclis toplantısında Sahil Mahallesinde uygulama imar planı değişikliği ile kıyı şeridine dahil alanlarda yer alan park alanlarıyla ilgili imar plan değişikliği yapıldı.

Bolero Kafe Restoran Esenyurt'ta açıldı!

Esenyurt’un ve bölgenin tanınmış Turizm ve gayrimenkul firmalarından olan Turgut Reis Group tarafından Cumhuriyet Mahallesinde Bolero Kafe Restoran hizmete açıldı.

Safranbolu'da Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Karabük’ün Safranbolu İlçesi Yazıköy mevkinde yapılacak olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Binası’ için sözleşme imzalandı. Abdullah Bulut “Sözleşmesini imzaladığımız işi 120 günde tamamlayıp teslim etme sözünü veriyoruz." dedi.

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi'nde yeni cami inşa ediliyor!

Canik Belediyesi’nce Gölalan ve İmamlar Mahallelerindeki camilerde yapılan çevre düzenlemeleri düzenlenen törenle açıldı. Üçpınar Mahallesi’nde de cami temeli atıldı.

Bursa Osmangazi'de Engelsiz Park yapılacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çocuklara moral verdi. Dündar, hastane bahçesine engelli çocukların oynayabileceği özel bir ‘Engelsiz Park’ yapacaklarını m

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesindeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı. Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki riskli yapılar Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Söke'de Engelsiz Park'ın açılışı gerçekleşti!

Söke Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Engelsiz Parkı’nın açılışı yapıldı. Başkan Toyran; Engelli vatandaşlar öncelikli olarak düşünülerek yapılan Engelsiz Park’ın Söke’de bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Bursa Nilüfer'e 4 bin metrekarelik engelsiz park inşa edilecek!

Nilüfer Belediyesi Odunluk Mahallesi’nde hayırsever eliyle örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor. Nilüfer Belediyesi’nde imzalanan protokolle toplam 4 bin 313 metrekarelik engelsiz bir park kente kazandırılacak.

Bursa Yıldırım'da Mimar Sinan Engelsiz Parkı açıldı!

'Engelleri aşan Yıldırım' anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, Mimar Sinan Engelsiz Parkı'nı hizmete açtı.

29 kent engelsiz hale getirilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bu yıl da engellilere yönelik planlanan hedefler için yoğun çalışmalar yürütüyor. Yürütülen "Erişilebilirlik Destek Projesi'' kapsamında, 2015'te 29 il ''engelsiz'' hale getirilecek.

Beşiktaş Abbasağa Parkı'na kafe mi yapılacak?

Beşiktaş Abbasağa Parkı ' ndaki spor aletleri söküldü. Yerine kafe yapılacağını öğrenen mahalleli duruma tepki gösterip parkta beklemeye başladı.

Samsun Canik'te en büyük kentsel dönüşümlerden biri gerçekleşti!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla Canik'i 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için model ilçe haline getirdiklerini söyledi.

Canik engelsiz kafe Haberi

Canik engelsiz kafe

Her iki projenin yaz mevsimine kadar tamamlanması planlanıyor metrekaresi Engelsiz Kafe, diğer kısmı ise teras alanı, engelsiz çocuk parkı, fitness alanı, oturma alanları, otopark ve yeşil alan olacak" diye konuştu. 


KADINLARI ÖNEMSİYORUZ 


Ailelerin temeli olan kadınları önemsediklerini de ifade eden Genç, "Kadınların mutlu olmadığı veya yok sayıldığı bir toplumun, bir şehrin geleceğinin iyi olmasından söz edemeyiz. Biz de Canik Belediyesi olarak bundan hareketle bayanlarımıza özel yaptığımız hizmetlerle onların hem yaşam standartlarını artırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bayanlara daha önce verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Kuzey Yıldızı Hanımlar Lokali'ni kadınlarımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu. 


KADINLAR İÇİN YENİ TESİS 


Canik'te kadınlara yönelik önemli çalışmalar yaptıklarına işaret eden Genç, şunları söyledi: "Bayanlarımız için 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'miz başta...