29 / 04 / 2024

Canik şehir inşa

Canik şehir inşa

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin doğru inşa edilmesi gerektiğine işaret ederek, "Eğer şehrimizin kimliğini ortaya çıkarıp, çevre bilinci ile doğru bir mekansal planlama yaparsak geleceğimizi kurtarırız." dedi..

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünya Şehir Maltepe detayları...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

TOKİ Eskişehir'de 428 ucuz konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! 598 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 598 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Eskişehir'de 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 11 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

Canik şehir inşa Haberi

Canik şehir inşa

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen Şehir Kimliği Fikir Toplantısı’na katıldı. 


Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan'ın yanısıra Meclis ve Grup Başkanlarının da katıldığı toplantıda, Samsun'un köklü geçmişiyle önemli bir kimliğe sahip olduğuna dikkat çekildi. Samsun’un bir Selçuklu şehri, Osmanlı şehri ve Kurtuluş Mücadelesi şehri olduğu vurgusu yapılan toplantıda, bu kimliği korumanın önemine değinildi.


SAMSUN'UN GENLERİNİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ


Şehrin tarihinin ve vizyonunun ele alındığı, ayrıca fikir alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan Genç, Samsun'un geleceğe köklü bir geçmişe sahip olan kimliği ile birlikte taşınması gerektiğini söyledi. Şehirlerin de tıpkı insanlar gibi genleri olduğunu vurgulayan Genç, Canik Belediyesi olarak Samsun'un genlerini ortaya çıkarmak için çalıştıklarını ve bunun için "İlkçağdan Cumhuriyete Canik", "Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik", "Gelenekten Modarniteye" gibi...