03 / 05 / 2024

çankaya 2015 projeleri

çankaya 2015 projeleri

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediye meclis üyeleriyle yaptığı inceleme gezisinde Çankaya'nın dört bir yanında devam etmekte olan ve eylül ayında açılmaya hazırlanan tesis ve parkları tanıttı.

Çankaya’da konut fiyatları 3 yılda yüzde 30 arttı!

Ankara Çankaya’da emlak fiyatları artış gösterdi. Bölgede 2015-2016 yıllarının aralık ayları karşılaştırmasına göre bir yıl içerisinde yüzde 3 arttı.

Çankaya’da gecekonduya yer yok!

Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki gecekonduları yıkmaya devam ediyor. 2015 yılında 123 gecekondu yıkan Çankaya Belediyesi, 2016 yılında bu sayıyı iki katına çıkararak 268 gecekondu yıkımı gerçekleştirdi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Alarko GYO Çankaya Binası'nın değerleme raporunu güncelledi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara Çankaya Binası 28.12.2015 tarihli Ekspertiz Raporunun Revizesini yayımladı.

Ankara Çankaya'ya 26 yeni park!

Üçüncü yılına yeni yatırım projeleri ile giren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı süren ve 2016 yılında tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak parklarda incelemelerde bulundu.

Çankaya Belediyesi, Spor Toto'yla yeni parklar yapacak!

Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Çankaya Belediyesi 123 kaçak yapıyı yıktı!

Kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalar yürüterek 2015 yılında 123 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, 49 adet ön kapama ve 111 adet farklı konulara ait toplam 248 yıkım programını da hazırladı.

Çankaya'da 123 kaçak yapı yıkıldı!

Çankaya Belediyesi, 2015 yılında kaçak yapılaşmaya izin vermedi Sınırlarında gecekondulaşmayı önlemeye yönelik çalışmalar yürüten Çankaya Belediyesi, 2015 yılında 123 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi.

Çankaya'da 2015’te 25 muhtarlık binası inşa edildi!

Çankaya Belediyesi, ilçede bulunan muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor. Belediye, 2015 yılında 25 muhtarlık binasını tamamen yeniledi. Yeni binalar, soğuk ve sıcak hava şartlarına ergonomik uyum sağlayan malzemelerden inşa edildi.

Atakule Çankaya Kuleli'deki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kuleli Sokak NO:3, 5441 Ada, 12 Parsel için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Ata GYO Çankaya'daki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Ata GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Arjantin Caddesi, No:28(4431 Ada 38 Parsel) ve Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak No:7 için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya'da 13 konut teslim edildi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projemizdeki 30 adet konuttan bugüne kadar toplam 14 adet konutun satış ve teslimine yönelik sözleşme yaptı. 13 adet konutun teslimatı 2015 yılı içerisinde gerçekleştirildi.

çankaya 2015 projeleri Haberi

çankaya 2015 projeleri


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediye meclis üyeleriyle yaptığı inceleme gezisinde Çankaya'nın dört bir yanında devam etmekte olan ve eylül ayında açılmaya hazırlanan tesis ve parkları tanıttı.


Pilot bölge olarak seçilen Oran- Atatürk Sitesi ve İlkbahar mahalleleri çevresinde yeni çöp toplama sistemlerinin tanıtımı ile başlayan gezi parklar, okullarda devam eden onarımlar, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile devam etti. Bölgeye yerleştirilen 3 tonluk konteynerler ile çöp toplama sisteminde önemli bir yenilik yapıldığı bilgisini Meclis üyelerine aktaran Temizlik İşleri yetkilileri, tüm semtlere yayılması planlanan büyük konteynerlerle birlikte "Çöpler 21.00'de Dışarı" uygulamasının sağlıklı işlemesi için de gerekli önlemleri aldıklarını bildirdiler.


ÇANKAYA UFKUNDA YENİ HEDEFLER VE AÇILIŞLAR VAR


Çalışmalar hakkında Belediye Meclis Üyelerine bilgi veren Taşdelen, kültür merkezi ve kapalı yüzme havuzu çalışmalarında son aşamaya gelindiğini,...