27 / 04 / 2024

çankaya belediyesi cami yenileme

çankaya belediyesi cami yenileme

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde bulunan resmi kurumlardaki tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerde de çalışmalara hız verdi.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Çankaya Belediyesi'nden 33.4 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 26 gayrimenkulü 33 milyon 399 bin TL'ye satıyor...

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Çankaya Belediyesi'nden 75.4 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Çankaya Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da  bulunan 20 adet arsa satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 74 milyon 449 bin 100 TL olarak belirlendi...

Çankaya Belediyesi'nden 75.4 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 20 adet gayrimenkulü 75 milyon 449 bin 100 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi ise 27 Şubat 2020 günü gerçekleşecek.

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

8 yeni Çankaya Evi açılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çankaya Evleri'nin sayısının 8 tane daha açıp 27'ye çıkartılması planlanıyor.

çankaya belediyesi cami yenileme Haberi

çankaya belediyesi cami yenileme

ÇANKAYA Belediyesi, ilçe genelinde bulunan resmi kurumlardaki tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerde de çalışmalara hız verdi.


Çankaya Belediyesi kaldırımdan asfalta okulların yenilenmesinden polis karakollarının tadilatına kadar birçok alanda çalışmalarını sürdürürken vatandaşların ortak kullanım alanları olan ibadethaneleri de daha iyi hale getirmek için eksiklerini gideriyor. Belediye, ibadethanelerin tadilat işlerinden halı serimi ve gölgelik yerleştirme dek gerekli çalışmaları sürdürüyor.Vatandaşların daha sıhhi bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ibadethanelerde rutin olarak temizlik yapan Çankaya Belediyesi, bu süre zarfında yenilenmesi gereken ibadethanelerin eksiklerini de tespit etti. Belirli bir program dahilinde çalışmalarına başlayan Belediye ekipleri yıl sonuna kadar 65 ibadethanenin tadilatlarını gerçekleştirecek.


İbadethanelerin boya işinden yeni halı serimine, gölgelik tente yerleştirilmesinden ufak çaplı tadilat işlerine kadar çalışmalarını koordineli olarak sürdüren...