30 / 04 / 2024

Çankaya belediyesi gecekondu yıkımı

Çankaya belediyesi gecekondu yıkımı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yaptığı açıklamada “Yasaların bize verdiği yetki ve sorumluklar doğrultusunda ilçemizdeki gecekonduları yıkıyor, Çankaya’nın çehresini daha da güzelleştiriyoruz” dedi.

Çankaya'da 2016'da 503 gecekondu yıkıldı!

Kent yönetimini planlı ve sağlıklı yapılaşma üzerine inşa eden Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki gecekonduları yıkmaya devam ediyor. Belediye, 2016 yılında 503 gecekondu yıkımını gerçekleştirdi.

Çankaya’da gecekonduya yer yok!

Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki gecekonduları yıkmaya devam ediyor. 2015 yılında 123 gecekondu yıkan Çankaya Belediyesi, 2016 yılında bu sayıyı iki katına çıkararak 268 gecekondu yıkımı gerçekleştirdi.

Çankaya'daki 64 gecekondu yıkıldı!

Ankara merkezi gecekondulardan arındırmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi Ağustos ayı içerisinde 64 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

Ankara Çankaya Belediyesi 246 personel alımında bulunacak. Çankaya Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için en az ilkokul mezunu personel alıyor. İşte detaylar!

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Çankaya Belediyesi'nden 33.4 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 26 gayrimenkulü 33 milyon 399 bin TL'ye satıyor...

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Çankaya Belediyesi'nden 75.4 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Çankaya Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da  bulunan 20 adet arsa satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 74 milyon 449 bin 100 TL olarak belirlendi...

Çankaya Belediyesi'nden 75.4 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 20 adet gayrimenkulü 75 milyon 449 bin 100 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi ise 27 Şubat 2020 günü gerçekleşecek.

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

Çankaya belediyesi gecekondu yıkımı Haberi

Çankaya belediyesi gecekondu yıkımı

Türkiye’nin ve Ankara'nın kalbi Çankaya, planlı ve sağlıklı yapılaşmanın gelişmesi için ilçedeki gecekonduların yıkımını sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çankaya Belediyesi ilçenin daha güzel bir çehreye kavuşması için çalışmalarına devam ediyor. İlçede, asfalt, kaldırım, park ve yeşil alan gibi çalışmalar tüm hızıyla sürerken bir taraftan da mahalle aralarında kalan gecekondular yıkılarak daha planlı ve sağlıklı yapılaşmanın önü açılıyor.

TAŞDELEN: “HERŞEY YASALAR DOĞRULTUSUNDA”

Konuyla ilgili konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bütün işlemlerin yasalara uygun olduğunu söyleyerek, “Birçok konuda örnek bir belediyecilik sergilediğimiz Çankayamızda gecekondu yıkımlarını da yasaların bize verdiği yetki ve sorumluluklar doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Amacımız çarpık yapılaşmanın önüne geçerek ilçemizi daha da güzel hale getirmek” şeklinde konuştu.

Hızlı kentleşme, altyapı eksikliği ve plansız yapılaşma sebebiyle büyük kentlerin en büyük sorunu haline gelen gecekondular...