21 / 05 / 2024

çankaya beytepe asfalt

çankaya beytepe asfalt

Beytepe köylülerinin, 3 yıldır asfalt atılmadığı için barikatla kapatıp eylem yaptıkları yol, Ankara Hürriyet’in manşetinin ardından Büyükşehir ekiplerince asfaltlandı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

TOKİ Beytepe'de AYK yerleşkesini inşa edecek!

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yerleşkesi, TOKİ tarafından Ankara Çankaya Beytepe Mahallesinde inşa edilecek..

Rast İnşaat Çankaya Beytepe'de 234 konut yapacak! Yeni proje!

Rast İnşaat, Ankara Çankaya'da yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Proje 92 milyon 205 bin TL yatırım bedeli ile yükselecek..

Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe projesi Ankara Çankaya'da Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe Çankaya fiyat!

"Beytepe'nin Kalesi Kale Beytepe'de yükseliyor" sloganıyla basına tanıtılan Kale Beytepe Çankaya fiyat listesi 810 bin TL'den başlıyor.

Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

25 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Çankaya Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla inşa ediliyor. Peki Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

MiaVita Beytepe teslimleri ne zaman?

MiaVita Beytepe projesi, Ankara Çankaya'da hayata geçirildi. Toplam 114 daireye yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

Ankara Çankaya'ya bağlı Beytepe'de konumlandırılan Elit Manzara Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. Elit Manzara Beytepe teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Lodumlu-Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe'de 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Çankaya'da asfalt sezonu bitmiyor!

Asfalt sezonunun sonu yaklaşırken Çankaya Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu hafta İncesu, Ayrancı, Huzur ve Mustafa Kemal Mahallelerinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çankaya Belediyesi asfalt hedefine ulaşıyor!

Çankaya Belediyesi geçtiğimiz iki sezonda ilçedeki sokaklara 272 bin ton asfalt atarak bir rekora imza attı. Belediye, bu sezon koyduğu 200 bin ton hedefine ulaşmak için tüm birimleriyle çalışmayı sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi'nden 200 bin ton asfalt!

Geçtiğimiz yılı asfaltlama rekoruyla kapatan Çankaya Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmalarında hız kesmiyor. Aynı gün içinde birden çok sokağı asfaltlayan belediye ekipleri, asfaltlanan sokağın kaldırım ve bordür çalışmaları da hafta sona ermeden tamamlanıyor.

Çankaya'nın mahalleleri değişiyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Harbiye ve Aziziye mahallelerinde tam kaplama asfalt, renkli desenli kaldırım çalışması yapan işçileri sokak sokak gezerek ziyaret etti. Taşdelen, mahallelerdeki değişimin göze görünür hale geldiğini dile getirdi.

çankaya beytepe asfalt Haberi

çankaya beytepe asfalt

Çankaya’nın Beytepe Köyü’nde, 3 yıldır asfalt bekleyen yol, Ankara Hürriyet’in “Asfalt yoksa yol da yok” manşetiyle gündeme getirmesinin asfaltına kavuştu.


Çevresindeki hızlı gelişme nedeniyle ana güzergâh haline gelen Beytepe Köyü’nde, 3 yıl önce açılan 300 metrelik yolun asfaltlanmaması, o dönem köy sakinlerini isyan ettirmişti. Asfalt için defalarca belediyeye başvurduklarını söyleyen köy halkı, 27 Temmuz’da kendi çözümünü kendisi üreterek son çare olarak yolu kazıp beton barikatlarla trafiğe kapatmıştı. Yolun açılması için kendi arazilerini verdiklerini belirten Ahmet Tayyarcan, “2012 yılında 5 binlik imar planında yol olarak açıldı. Köy içinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak diye sevinirken yol hafriyat yolu oldu. Köydeki mezarlığın içine bile asfalt attılar. Ama bu yolu asfaltlamadılar. Belediyeye gittiğimizde en son ‘orası tapulu’ dediler. Tapuluysa biz de yolu kapatalım dedik ve...