05 / 05 / 2024

çankaya keklikpınarı merdivenli yol

çankaya keklikpınarı merdivenli yol

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merdivenli yol yapımı sunuyor..

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Ankara'nın 9 yıllık imar sorunu çözülüyor!

ABB Meclisi İmar Komisyonu, Çankaya Akpınar Mahallesi’nde 2011'de heyelan sonucunda askda olan yapı yasağının kaldırılması, yapılan 77 yapının iskanları ve yeni yapı olacak 17 parsel için yol haritası hazırlandı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ankara Çaldağ Kentsel Dönüşüm projesine durdurma kararı!

Ankara’nın en büyük bakı noktası olan Çaldağ (Keklikpınarı) pınarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açılması üzerine dava açan Mimarlar Odası Ankara Şubesi davayı kazandı. Çaldağ Kentsel Projesine 11. Ankara İdare Mahkemesi tarafından durdurulma kararı verildi.

Çankaya Akpınar'daki heyelanzedeler arazi bekliyor!

Akpınar Mahallesi 2011’de heyelanla sarsıldı, 8 apartman büyük zarar gördü. Vatandaşlara yeni evler yapılması için tahsis edilen arazi CHP’li Çankaya Belediyesi’nce satıldı.

Çankaya Keklikpınarı özel spor ve ticari rekreasyon imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Keklikpınarı 27742 ada 1 nolu parsele ilişkin, özel spor ve ticari rekreasyon alanı olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Keklikpınarı'da imarlı arsa için 65 metrekarelik daire verilecek!

Keklikpınarı Mahallesi'yle ilgili uygulama yönetmeliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sil bastan değiştirildi. Buna göre, 150 metrekare imarlı arsası bulunan hak sahibine 60 metrekarelik daire verilecek.

Çankaya Çaldağı'ndaki dönüşümde kararlar tek çatı altında toplanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı.

Çaldağı Kentsel Dönüşüm projeleri tek meclis kararında toplanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı’nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı.

Çankaya'da istinat duvarı çöktü araçlar hurdaya döndü

Çankaya Akpınar Mahallesi Dikmen Caddesi’ndeki bir binanın yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda, 3 araç hurdaya döndü, panik yaşandı.

Çankaya'da yol açma ve merdiven yapım çalışmaları sürüyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar bölümleri yol açma ve merdiven yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mürsel Uluç Mahallesi bölgesinde merdivenli yol çalışması yapılıyor...

İnebolu parkının açılışı Çankaya'da yapıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi, Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği kahramanlık ve yiğitlikleriyle adeta destan yazarak tarih sayfalarında yerini alan kahramanlara adanan İnebolu Parkı'nın açılışını Dikmen Keklikpınarı Mahallesi'nde yaptı..

Keklikpınarı'na merdivenli yol geliyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merdivenli yol yapımı sunuyor..

çankaya keklikpınarı merdivenli yol Haberi

çankaya keklikpınarı merdivenli yol

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Çankaya'da imar yapılaşması devam eden ve imar yapılanması tamamlanan bölgelerde yol açma çalışmaları hızla sürüyor. 


Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merpenli yol yapımı için yol açan belediye ekipleri vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlamak için aralıksız çalışıyor. 


İmar düzenlemesi kapsamında yollar açılırken, Beytepe Kayan Yıldız Sokak'ta da malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, hem yol açmış oluyor hem de çevrenin temiz görünmesini sağlıyor. 

Yaklaşan kış aylarına önlem olarak merpenli yol yapım çalışmalarını da hızlandıran Çankaya Belediyesi özellikle Çankaya'nın yüksek kesimlerine öncelik veriyor. 


Bölgelerden gelen vatandaş taleplerini de değerlendirmeye alarak karşılayan belediye, yeni yol açımı yapılan sokaklara program dahilinde müdahale ederek asfalt, kaldırım ve temizlik ekipleri ile bölgelere...