04 / 05 / 2024

Çankaya Köşkünü kim kullanır

Çankaya Köşkünü kim kullanır

Çankaya Köşkü, Başbakanlığa devredildi. Çankaya Köşkü'nde yeni düzenlemeler için çalışma başlatıldı. Köşkün girişine Başbakanlık amblemi yerleştirildi.Köşkün güvenliğini ise Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı üstlendi.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşındı!

Başbakanlık yaptığı dönemde Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde oturuyordu. Yıldırım’ın Çankaya Köşkü'nden taşındığı öğrenildi.

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Çankaya Köşkü yardımcılara!

Yeni hükümet sisteminde, 1921'de yapılan Çankaya Köşkü'nü Cumhurbaşkanı yardımcılarının kullanması planlanıyor...

Çankaya Köşkü’nün arazisi 1949’da devlete satılmış!

Habertürk Gazetesi yazarı Murat Bardakçı bugünkü yazasında Çankaya Köşkü’nün bulunduğu geniş arazinin kim tarafından, kime satıldığını açıkladı. İşte o yazı...

Çankaya Köşkü’nde şehirlerin yeniden imarı konuşuldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.

2000 yılında Turing, Ahmet Emin Yalman'ın köşkünü satacakmış!

2000 yılında vergi borcundan dolayı darboğazda olan Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, sahibi olduğu Büyükada'daki Gazeteci Ahmet Emin Yalman'ın köşkünü 150 milyar liraya (3 bin 540 adet altın parası) satışa çıkaracakmış.

Meriç taşkın projesi için acele kamulaştırma yapılacak!

Meriç Taşkın Projesi kapsamında Meriç Nehri Yatak Temizliği ve Tahkimatı İnşaatı işinin yapımı amacıyla kapsamında proje alanına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı İlyas Şeker geçtiğimiz gün AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Şeker: Kentsel Dönüşüm Projesi Gölcük için oldukça gerekli projedir. Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek" dedi.

Selendi Kınık’ın altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları ile mahallerin sorunlarını ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda Selendi ilçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde içme suyu terfi hattı ve isale hattı yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Kınık'a doğalgaz geliyor!

Kınık Belediye Meclisi ilçeye doğalgaz gelmesi için karar aldı. İzmirgaz yetkilileriyle konuyu görüştüklerini dile getiren Başkan Sadık Doğruer, en geç 2017'de Kınık'ın doğalgazla buluşacağını söyledi

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

1992 yılında Vahdettin Köşkü'nün kamulaştırma bedeli 119 milyar 748 milyon lira!

1990 yılında Cumhurbaşkanı Özal'ın talimatıyla Konukevi olarak kullanılmak üzere 64 milyar liraya kamulaştırılan, 65 dönüm arazi içindeki Vahdettin Köşkü'nün kamulaştırma bedeli 1992 yılında, mahkeme tarafından 119 milyar 748 milyona yükseltilmiş.

Çankaya Köşkünü kim kullanır Haberi

Çankaya Köşkünü kim kullanır

Alınan bilgiye göre, Çankaya Köşkü'ndeki Cumhurbaşkanlığı hizmet birimlerinin, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na taşınma işlemleri tamamlandı. Köşk, Başbakanlığa devredildi.


Çankaya Köşkü'nde yeni düzenlemeler için çalışma başlatıldı. Köşkün girişine Başbakanlık amblemi yerleştirildi.


Köşkün güvenliğini ise Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı...