29 / 04 / 2024

Çankaya Küçükesat patlama

Çankaya Küçükesat patlama

Küçükesat Mahallesi Başçavuş Sokak'ta doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana gelen 3 katlı apartmanın Maliye Hazinesi taşınmazı olarak kayıtlı olduğu ve ağır hasarlı binanın yıkılması için ilgili kurumlarla yazışmaların başladığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih

Doların 35 TL'yi aşacağını savunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, büyük bir patlama beklediğini belirterek yatırımcılarla tarih paylaştı.

Ankara Büyükşehir 4 oda 1 salon 7 konut satıyor! 2.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  Çankaya Kızılırmak-Karakusunlar'da yer alan 7 adet konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan dükkanın değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dere yatağına konut yapılmamalı!

Çankaya Köşkü'nde ulusal kanalların ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dere yatağına inşa edilen konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Beyrut Limanı'ndaki yıkım görüntülendi! Liman ve çevresi enkaz yığını oldu!

Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda yer alan patlayıcı dolu bir depoda büyük bir patlama yaşandı. Patlamada 60 kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Olay sonrası liman ve çevresi enkaz yığını haline geldi.

Devletin tarihi köşkleri yeni sahiplerini bekliyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli simgelerinden Çankaya Köşkü, hemen yanı başında Başbakanlık Konutu, Dışişleri Konutu ve TBMM Başkanlık Konutu’yla birlikte devletin yönetim merkezi olarak bilinen tarihi mekanlar yeni sahiplerini bekliyor.

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşındı!

Başbakanlık yaptığı dönemde Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde oturuyordu. Yıldırım’ın Çankaya Köşkü'nden taşındığı öğrenildi.

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

Vakıf GYO Çankaya Küçükesat revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen Ankara İli Çankaya İlçesi Küçükesat Mahallesinde bulunan gayrimenkule gayrimenkule gayrimenkule ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Çankaya Köşkü yardımcılara!

Yeni hükümet sisteminde, 1921'de yapılan Çankaya Köşkü'nü Cumhurbaşkanı yardımcılarının kullanması planlanıyor...

Binali Yıldırım'dan faiz çağrısı!

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen DEİK Yönetim Kurulu Toplantısı'nda faiz ve enflasyona yönelik seferberlik çağrısında bulundu. 

Yabancılara konut satışında yeni teşvikler getirilecek!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş,Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Yabancılara konut satışıyla ilgili birtakım uygulamalar başlatılmıştı, bu konuda yeni teşviklerin, kolaylıkların getirilmesi öngörülmektedir." dedi.

Çankaya Küçükesat patlama Haberi

Çankaya Küçükesat patlama
Küçükesat Mahallesi Başçavuş Sokak'ta doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana gelen 3 katlı apartmanın Maliye Hazinesi taşınmazı olarak kayıtlı olduğu ve ağır hasarlı binanın yıkılması için ilgili kurumlarla yazışmaların başladığı öğrenildi. AFAD ekipleri tarafından da incelenerek ağır hasarlı ve her an yıkılabileceği belirtilen bina, kontrollü bir şekilde yıkılacak. Bina yıkılana kadar içeriye kimsenin girmemesi için kapıda polislerin beklemeye devam edeceği öğrenildi. Giriş katındaki 4 dairenin boş olduğu binada, patlamanın meydana geldiği ikinci kattaki 5 nolu daireye pazartesi günü taşındıkları öğrenilen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personeli Gülay Yıldırım'ın ifadesi hastanede...