28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yeni hükümetinin şekillenmesi için beklenen açıklamayı gerçekleştirdi. Son dakika haberi olarak duyurulan bu gelişme, ülkede siyasi ve kamuoyu gündeminin merakla takip ettiği bir konu haline gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni bakanlar listesini kamuoyuna duyurarak, hükümetin yeni dönemde hangi isimlerle yoluna devam edeceğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, yeni hükümette görev alacak bakanların isimleri ve görev dağılımları netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak Cevdet Yılmaz'ın atanmasıyla başlayan yeni dönemde, Adalet, Aile ve Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Hazine ve Maliye, İçişleri, Milli Eğitim, Milli Savunma, Sanayii ve Teknoloji, Tarım ve Orman, Ticaret, Ulaştırma ve Altyapı bakanlıklarında yeni isimler görev yapacak. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam edecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön