29 / 04 / 2024

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih

Doların 35 TL'yi aşacağını savunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, büyük bir patlama beklediğini belirterek yatırımcılarla tarih paylaştı.



Deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun gidişatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dış ticaret verilerinde inanılmaz bir artış olduğunu savunan Geçer, kırılganların artık göstereceğini belirtti.

Dolar kurunun bir anda fırlayacağını öne süren Selçuk Geçer, şu ifadeler kullandı:

"DOLAR KURUNU 35 TL’YE KADAR ÇIKARACAKLAR"

Geçer dolar kurunun büyük patlayacağını ifade ettiği analizinde şunları söyledi:"Temmuz ayı ithalat verilerine baktığımız zaman bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 41.4 , oranında artmış.

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL yi aşacak... İşte tarih

Arada neredeyse 30 puanlık bir fark var. İthalatla ihracat arasında önümüzdeki dönemde de dış ticaret açığının dolayısıyla cari artacağını, doları olan ihtiyacın her geçen gün biraz daha artacağını, dolar kıtlığı oluşacağını ve dolayısıyla dolarda büyük bir kırılmayla karşı karşıya olduğumuzu bizlere gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön