16 / 05 / 2024

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih

Doların 35 TL'yi aşacağını savunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, büyük bir patlama beklediğini belirterek yatırımcılarla tarih paylaştı.



Temmuz ihracat 18 milyar 551 milyon dolar. Temmuz ithalat 29 milyar 240 milyon dolar. Bunu böyle uzun uzun anlatıyorum ama önemli. Çünkü dış ticaret açığının bu kadar rekor düzeyde artıyor olması önümüzdeki dönemde dolardaki kırılmanın kaçınılmaz olduğunu gösteriyor "

Selçuk Geçer AKP'nin ekonomi yönetiminin ekonomik krizden çıkış olarak dolar kurunu daha da yukarı çekerek ithalat ihracat açığını kapatma yoluna gitmeye çalışacağını ifade ederken dolar kurunu 30 – 35 TL bandına kadar çıkarmayı deneyeceklerini belirtti.

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL yi aşacak... İşte tarih

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ağustos 2022 tarihinde saat 18.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,18 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise bin 17 Türk Lirası değerinde.

Araç sahipleri müjde! Benzine bu akşam indirim geliyor

Sürücüler bu müjdeye hasret kalmıştı! Benzine büyük indirim! 29 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Şok gelişme! 2. el araba fiyatları 100.000 TL birden düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön