11 / 05 / 2024

çankaya lojmanları satışları

çankaya lojmanları satışları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 2 lojmanı 2 Temmuz tarihinde satışa çıkarıyor. Lojmanlardan biri 94 bin TL, diğeri ise 117 bin TL olarak belirlendi...

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

Bedel tespitleri yapılan lojmanların satışlarına bu ay başlanıyor, satışa sunulacak lojmanlar Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin’de bulunuyor.

Lojman satışlarına avantajlı düzenleme!

Geçtiğimiz yıl satışa çıkarılmalarına karar verilen 108 bin kamu lojmanının 3 bini satıldı. Kalan lojmanlar için Bakanlık tarafından satışları daha cazip hale getirmek için 120 ay taksitle ödeme imkanı getirildi…

20 maddede lojman satışları 2018!

Lojmanların kime, kim tarafından, ne zaman ve nasıl satılacağına dair usul ve esaslar belli oldu. İşte 20 maddede lojman satışları 2018..

Hangi lojmanlar satılacak?

Torba Tasarı'nın yürürlüğe girmesi ile birlikte lojman satışları başlayacak. Peki, hangi lojmanlar satılacak? Hangi lojmanlar satılamayacak?

Lojman satışları nasıl olacak?

Meclis'te görüşmeleri devam eden Torba Tasarı'nın yürürlüğe girmesi ile birlikte 10 yılını doldurmuş lojmanlar satılabilecek. Peki, lojman satışları nasıl olacak?

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

130 maddeden meydana gelen yeni Torba Tasarı ile 10 yılını doldurmuş lojmanlar satılabilecek. Peki, lojman satışları ne zaman başlayacak?

Nefis Çankaya Evleri satış ofisi!

Nefis Çankaya Evleri satış ofisi telefon numarası 0312 496 01 06 olarak belirlendi. Dairelerin 79 ile 357 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olduğu projede satışlar devam ediyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 ayı satışları!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 itibariyle toplam konut satışları hakkında bilgilerini yayınladı.

Ankara Çankaya'da satışların yüzde 25'i tamam!

Ankara Çankaya’da daire teslimatlarına nisanda başladıklarının altını çizen Erdem Tavas, “Şu ana kadar % 25 oranında satış gerçekleştirdik.Projemizi tamamladığımız ve teslimata başladığımız için artık satışa daha fazla ağırlık vereceğiz" dedi

Kuzu Effect satışları ne zaman başlayacak?

Kuzu Effect projesi Ankara Maliye Lojmanları arazisinde 30 bin 730 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. Peki Kuzu Effect satışları ne zaman başlayacak?

Yapı Kredi Koray GYO Çankaya Aralık 2014 konut satışlarını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Çankaya Aralık 2014 konut satışlarını yayınladı.

Salim Taşçı: İkinci el konut satışlarında yüzde 8 artış var!

Salim Taşçı, İkinci el konut satışında hareketlilik yaşandığını belirterek, merkezi semtlerden uzaklaşmak istemeyenlerin Çankaya bölgesini tercih ettiğini söyledi. Taşçı, ikinci el konut satışlarında yüzde 6-8 arasında artış yaşandığını kaydetti.

Lojman satışlarına Başbakanlık'tan başlanacak!

Kamu lojmanlarının satışlarına ilk olarak Başbakanlık lojmanlarından başlanacağı belirtildi...

çankaya lojmanları satışları Haberi

çankaya lojmanları satışları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki iki lojmanı açık ihale ile özelleştirecek. 


Lojmanlar hakkında: 

Lojmanlardan biri Ankara İli, Çankaya İlçesi, Güvenevler Mahallesi, Aşağı Ayrancı, Kuzgun Sokak No:85/2'de yer alıyor. Tahmini bedeli 94 bin TL olan lojmanın geçici teminat tutarı ise 2 bin 820 TL. İhalesi 2 Temmuz 2014 saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 


Lojmanlardan diğeri ise Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çamlıtepe Mahallesi, Kurtuluş, Taşkent Sokak No:1/37'de yer alıyor. Tahmini bedeli 117 bin TL olan lojmanın geçici teminat bedeli ise 3 bin 510 TL. İhalesi 2 Temmuz 2014 saat 11.00'de gerçekleştirilecek. 


1) Şartname bedeli İdare veznesine veya İdare’nin T.C. Ziraat Bankası Bakanlıklar/Ankara Kamu Girişimci Şubesi nezdindeki TR830001002532034485185011 IBAN No’lu hesabına yatırılarak Ziya Gökalp Caddesi No:80 06600 Kurtuluş/ANKARA adresindeki 4. Kat 410 nolu İdari İşler ve Satınalma Biriminden temin...