08 / 05 / 2024

Çankaya muhtar binası

Çankaya muhtar binası

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Taşdelen, muhtarlar için yeni merkezler yapacaklarını söyledi.

Ziraat GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Çankaya binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Çankaya binasının değeri...

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değerleme raporu...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya'daki binasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, 4431 Ada 31 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO'nun Çankaya'daki binasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 4431 Ada 38 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Alarko GYO Çankaya binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye ediliyor!

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi kirası ödenmediği için mahkeme kararıyla tahliye ediliyor. Çankaya'daki 3 katlı genel merkez binasında tahliye işlemi başlatıldı.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankara Çankaya binası ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO Çankaya binası 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ'nın Ankara Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi muhtarlık binası açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Çankaya muhtar binası Haberi

Çankaya muhtar binası

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçelerde görev yapan muhtarla bir araya geldi. Katıldığı eğitim ve bilgilendirme seminerinde konuşan Taşdelen, muhtarların vakit geçirerek daha fazla dayanışma içerisinde olabilecekleri bir merkez yapılacağı açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre, bu yıl 4’üncüsünü düzenlenen eğitim ve bilgilendirme semineri, Antalya M Holiday Otel Konferans Salonu’nda düzenlendi. Çankaya’ya yakışan bir belediyecilik modelinin sözünü veren Taşdelen, gelinen süreçten dolayı memnuniyetini paylaştı. 

Çankaya Evleri, kreşler, kültür merkezleri, yüzmez havuzları gibi bitçok yatırımı halkın hizmetlerine açtıklarını dile getiren Taşdelen, “Mesela bu süreçte 7 yeni kreş yapmışız. Bırakın ilçe belediyesini Büyükşehir Belediyesinde bu sayı yoktur. Keza kültür merkezleri yaptık, 16 yeni Çankaya Evi açtık. Bu evlerde kursiyer sayısını 4 binden 32 bine çıkardık. Binaların yanında Çankaya’da ilklere imza attık. Çankaya’nın tarihindeki...