08 / 05 / 2024

Çankaya muhtar merkezi

Çankaya muhtar merkezi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Taşdelen, muhtarlar için yeni merkezler yapacaklarını söyledi.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkezi Yenibosna'da yapıldı.

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Alper Taşdelen: Çankaya'nın imar sorunu çözülecek!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Taşdelen, Çankaya'nın imar sorununu çözeceğini söyledi.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde çalışmalar tam gaz!

Koruma Kurulu kararı ile yıkılarak yeniden inşa edilen Mülkiye Kültür Merkezi’nin yapımına son sürat devam ediliyor.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edildi!

Çankaya'da yer alan Mülkiye Kültür Merkezi, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katkılarıyla aslına sadık kalınarak yeniden inşa edildi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediyesi’nin en önemli yatırım projesi olan Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

Çankaya muhtar merkezi Haberi

Çankaya muhtar merkezi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçelerde görev yapan muhtarla bir araya geldi. Katıldığı eğitim ve bilgilendirme seminerinde konuşan Taşdelen, muhtarların vakit geçirerek daha fazla dayanışma içerisinde olabilecekleri bir merkez yapılacağı açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre, bu yıl 4’üncüsünü düzenlenen eğitim ve bilgilendirme semineri, Antalya M Holiday Otel Konferans Salonu’nda düzenlendi. Çankaya’ya yakışan bir belediyecilik modelinin sözünü veren Taşdelen, gelinen süreçten dolayı memnuniyetini paylaştı. 

Çankaya Evleri, kreşler, kültür merkezleri, yüzmez havuzları gibi bitçok yatırımı halkın hizmetlerine açtıklarını dile getiren Taşdelen, “Mesela bu süreçte 7 yeni kreş yapmışız. Bırakın ilçe belediyesini Büyükşehir Belediyesinde bu sayı yoktur. Keza kültür merkezleri yaptık, 16 yeni Çankaya Evi açtık. Bu evlerde kursiyer sayısını 4 binden 32 bine çıkardık. Binaların yanında Çankaya’da ilklere imza attık. Çankaya’nın tarihindeki...