28 / 04 / 2024

Çankaya Ördekli Park yenileme

Çankaya Ördekli Park yenileme

Çankaya’nın önemli parklarından Maltepe Bölgesinde bulunan Ördekli Park’ta revizyon çalışmaları başladı. Baştan aşağı yenilenecek park, bölge halkına yeni haliyle hizmet verecek.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Çankaya İlhan Cavcav Parkı 23 Kasım'da açılacak!

Çankaya Belediyesi, Türk sporuna uzun yıllar hizmet ederek gelişimine önemli katkı sağlamış büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adını yeni parklarından birine verdi.

Çankaya'da yıl sonuna kadar 10 park açılacak!

Çankaya Belediyesi, halkın dinlenme, nefes alma ve spor alanlarının sayısını artırıyor. Çankaya Belediyesi, 2017 sonuna kadar 10 parkı hizmete açacak..

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çankaya Ördekli Park yenileme Haberi

Çankaya Ördekli Park yenileme


Yeni parkların yanı sıra büyük çaplı revizyon ile eski parklarını yenileyen Çankaya Belediyesi, Maltepe’de bulunan Ördekli Park’ta çalışmalara başladı.


6 bin 251 metrekare alana kurulu ve 3 bin 200 metrekare yeşil alanı bulunan park, aydınlatma direklerinden çöp kovalarına, banklarından sert zeminlerine kadar baştan aşağı yenilenecek.


KUŞLAR KUĞULU’DA MİSAFİR


İçinde barındırdığı ördek ve kuğularla bölgenin en güzel parklarından olan Ördekli Park’taki su kuşları çalışmalar tamamlanıncaya kadar Kuğulupark’a nakledildi. Bir süre Kuğulupark’ta misafir edilecek olan kuşlar, yenilenmesinin ardından Ördekli Park’taki yerini alacak.


BÖLGE HALKINI KEYİFLİ GÜNLER BEKLİYOR


Park, revizyon çalışmalarının bitmesiyle bin 604 metrekare yürüme yolu, 171 metrekare fitness alanı, basketbol sahası ve çocuk oyun grubu ile bölge halkına hizmet verecek.


Parkın asıl sakinleri olan ördek ve kuğular için hazırlanan 300 metrekarelik havuz ise büyüklüğü ve görsel...