17 / 05 / 2024

çankaya Sevgi Yolu çalışmaları

çankaya Sevgi Yolu çalışmaları

Sevgi Yolu'na yıldız şeklinde özel taşlar döşendi. Stantlar tek tip ve modern hale getirildi. Aydınlatmalar yenilendi. Peyzaj düzenlemesi yapıldı. Ancak bu çalışmalar bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden adeta çöpe gitti.

İzmir'de imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Bayraklı Sevgi Yolu'nda düzenlediği mitingde önemli açıklamalarda bulundu. 

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Kütahya'ya 2 yeni okul yapılacak!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kütahya’ya 2 yeni okul binası daha yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Avcı, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Sevgi Yolu üzerindeki seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin değeri 3'e katlanacak!

Başkan Hakan Tütüncü, simge eser, 200 dönümlük rekreasyon alanı, 1000 yataklı bölge hastanesi ve EXPO 2016 yolu yatırımlarıyla, 2B problemi çözülen Çankaya Mahallesi'nin değerini 3'e katlayacağını söyledi.

Bayraklı halkı belediye binasının tamamlanmasını istiyor!

Bayraklı halkı, en çok belediye hizmet binalarının dağınıklığından dert yanıyor. Sevgi Yolu esnafı katlı otoparkın acil ihtiyaç olduğunu dile getirirken, Başkan Hasan Karabağ'ın "Kadının Emek Dünyası" projesi ilçede yaşayan kadınlardan takdir görüyor

Özdere Sahil Yolu yenileniyor!

Beşevler mevki sevgi yolu, vatandaşların ulaşımlarını rahat şekilde sağlayabilecekleri şekilde yeniden düzenleniyor. 70 metreküp beton dökülerek yürüyüş yollarının yapıldığı çalışma kapsamında sahil kumu da temizlenerek yaza hazır hale getiriliyor.

Bayraklı'da zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olacak!

Bayraklı Belediyesi'nden esnafa müjdeli haber geldi. Belediye meclisi kararıyla birlikte bundan böyle zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olarak kullanabilecek. Bu durum ilk olarak Bayraklı Sevgi Yolu'nda uygulanacak.

Bayraklı’da birinci katlar da ticaret alanı oluyor!

Bayraklı Belediye Meclisi kararıyla, bundan böyle zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olarak kullanabilecek. Karar ilk olarak Bayraklı Sevgi Yolu olarak bilinen caddede uygulanacak.

Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı imar planı askıya çıktı!

Ankara Çankaya Beytepe (Lodumlu) Mahallesi'nde yer alan Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı'na ilişkin imar planı teklifi bugün askıya çıktı. Planlar 14 Ekim'de bakanlık tarafından onaylandı...

Çankaya Belediye Başkanlığı 55 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Çankaya Belediye Başkanlığı; 55 gayrimenkulü kapalı teklif usulü artırma yolu ile satışa çıkardı. İhalesi 25 Eylül'de yapılacak olan gayrimenkuller konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Karabağlar'da 52 sokağa sevgi yolu yapıldı!

3 bin 600 sokakta da çalışmaların başlayacağını belirten Karabağlar Belediye Başkan Muhittin Selvitopu, " Sevgi yolu çalışmalarının maliyeti 3.8 miyon lira olacak " dedi

Çankaya'daki Sevgi Yolu çalışmaları bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden çöpe gitti!

Sevgi Yolu'na yıldız şeklinde özel taşlar döşendi. Stantlar tek tip ve modern hale getirildi. Aydınlatmalar yenilendi. Peyzaj düzenlemesi yapıldı. Ancak bu çalışmalar bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden adeta çöpe gitti.

Hüseyin Aslan: Bayraklı'da gökdelen ve AVM'lere izin vermem!

AVM'lere izin vermeyiz DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, ilçede AVM ve gökdelenlere izin vermeyeceğini söyledi DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı Sevgi Yolu'nda vatandaşlara seslendi...

çankaya Sevgi Yolu çalışmaları Haberi

çankaya Sevgi Yolu çalışmaları


İzmir Çankaya’daki Sevgi Yolu iki yıl önce Konak Beledeyesi’nce gerçekleştirilen projeyle kentin imaj caddelerinden biri haline geldi. Yola, üzerlerinde ünlü sanatçı, şair ve şarkıcıların isimlerinin yazılı olduğu yıldız şeklinde özel taşlar döşendi. Stantlar tek tip ve modern hale getirildi. Aydınlatmalar yenilendi. Peyzaj düzenlemesi yapıldı. Ancak bu çalışmalar bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden adeta çöpe gitti. Çiçekler sulanmadığı için kurudu. Direkler ve duvarlar ilan panosu haline geldi. Boşalan stantlar mezbeleliğe dönüştü. Esnafın güneşten korumak için yeterli gelmeyen gölgeliklerin üzerine branda çekmesi kötü görünümüne yol...