04 / 05 / 2024

Çankaya yol projeleri

Çankaya yol projeleri

Çankaya'da en çok asfalt ve bozuk yol şikayet edildi. Rapora göre, geçtiğimiz yıl yaklaşık 7 bin Çankayalı telefon, web, şahsen başvuru ve mobil uygulamalar aracılığıyla belediyeye ulaşarak istek, öneri ve şikâyetlerini bildirdi.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Çankaya doğal sit alanı yol güzergahı için imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Kemeraltı sakinleri yeni yol istiyor!

Türkiye'nin en büyük açık hava alışveriş merkezi olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yol çilesi bitmiyor. Çankaya 1360 sokak girişindeki tarihi çarşıdaki altyapı çalışmaları sırasında kazılan yolların üstü kapatıldı ancak yollar 2 aydır düzeltilmedi.

İzmir Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çankaya Otoparkı ihalesini iptal ederek, 1 milyon 544 bin lira kamu zararına yol açtığına karar verdi. Kocaoğlu temyize başvurdu.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Çankaya Belediyesi'nden 200 bin ton asfalt!

Geçtiğimiz yılı asfaltlama rekoruyla kapatan Çankaya Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmalarında hız kesmiyor. Aynı gün içinde birden çok sokağı asfaltlayan belediye ekipleri, asfaltlanan sokağın kaldırım ve bordür çalışmaları da hafta sona ermeden tamamlanıyor.

Ankara Çankaya'ya 26 yeni park!

Üçüncü yılına yeni yatırım projeleri ile giren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yapımı süren ve 2016 yılında tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak parklarda incelemelerde bulundu.

Çankaya yol projeleri Haberi

Çankaya yol projeleri

Çankayalıların belediyeyle ilk irtibat noktası olan Çankaya Çözüm Merkezi geride bıraktığımız 2014'e ilişkin raporunu yayınladı. Rapora göre, geçtiğimiz yıl yaklaşık 7 bin Çankayalı telefon, web, şahsen başvuru ve mobil uygulamalar aracılığıyla belediyeye ulaşarak istek, öneri ve şikâyetlerini bildirdi. Başvuruların yüzde 74'ünde sorun çözülerek vatandaşa geri bildirimde bulunuldu; yüzde 13'ünde ise başvuru sahiplerinin eksik ya da yanlış iletişim bilgisi vermesi nedeniyle sorunun çözümü sağlansa bile vatandaşa geribildirim yapılamadı. 

Çankayalıların istek, öneri ve şikâyetlerini ilgili müdürlüklere ulaştırıp takibini yaparak belediyenin daha hızlı ve kaliteli hizmet üretmesini sağlayan Çankaya Çözüm Merkezi, 2014 yılı raporunu yayınladı. Vatandaşların belediyeyle ilk temas noktası olan Çözüm Merkezi'ne geçtiğimiz yıl 6 bin 970 Çankayalı başvurdu. En çok talep, istek ve şikâyet alan müdürlükler sırasıyla Fen işleri, Veteriner işleri,...