02 / 05 / 2024

Çankaya Yurt Hizmetleri adres

Çankaya Yurt Hizmetleri adres

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Öğrencilere müjde geldi! KYK borcu artık faizsiz ödenecek! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Öğrencilere müjde geldi! Resmi Gazete'de yayımlandı! Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurt Hizmetleri Kanunu'nda yapılan değişiklik ile birlikte öğrenim kredisi alanlar borçlarını, aldıkları miktar kadar ödeyecek. İşte detaylar...

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Yener Selen tarafından kuruldu.

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Netcore Bilişim Hizmetleri tarafından kuruldu.

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu.

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baytar tarafından kuruldu.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti!

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Expert Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çankaya ve Umut Mete tarafından kuruldu. 

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

Çankaya Yurt Hizmetleri adres Haberi

Çankaya Yurt Hizmetleri adres

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi konusu:
Her türlü özel kız ve erkek öğrenci yurtları açabilir, işletebilir,devir alabilir ve devredebilir ve ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi adres: Bahçelievler Mah.Özel Üsk.Çen. Y.Öğretim Kız Öğr.Yurdu No:1/1...