04 / 05 / 2024

çankaya zafertepe mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları

çankaya zafertepe mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Çankaya Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçede asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürerek, yoğun bir tempoyla başladıkları 2014 yılının ilk dört ayında 4 bin 500 metre yeni yol açtılar...

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Çankaya 50. Yıl Mahallesi'nin sakinleri gecekondular için 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Ankara'da 2.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya İlkbakar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 2 milyon 881 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Çankaya'da imar sorunu çözülecek!

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya’ya Belediyesi’nin Zafertepe Mahallesi’nin ‘imar sorunun çözülmesi ve yeni imar planı düzenlenmesi’ dolasıyla düzenlediği programa katıldı.

Çankaya'nın yeni imar planı Koray Avcı konseriyle kutlandı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 40 yıldır kronik bir sorunu olan Zafertepe Mahallesi’nin imar sorununu çözdü. Yeni imar planı Koray Avcı konseriyle kutlandı.

Atakule GYO Çankaya 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Güven Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Aksur Yapı Çankaya'da 311 konut yapacak! Yeni proje!

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret , Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Dikmen Mahallesi'nde yeni proje yapacak.

Ankara Çankaya'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 20 Aralık 2018 olarak açıklandı.

Çankaya'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 420 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Çankaya İlkadım'da 11.7 milyon TL'ye satılık 35 dükkan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya İlçesi İlkadım Mahallesi'nde yer alan 35 dükkanı ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek..

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Çankaya'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kargir bina vasıflı gayrimenkul 10 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

çankaya zafertepe mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

çankaya zafertepe mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları


Ankara'nın Çankaya Belediyesi, ilçede asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların daha iyi ve güvenli yollara kavuşmasını sağlıyor.


Belediyeye bağlı ekipler, yoğun bir tempoyla başladıkları 2014 yılının ilk dört ayında 4 bin 500 metre yeni yol açtılar. 75 bin 200 metrekare makinalı, 7 bin 360 metrekare de malzemeli bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, ayrıca Mühye köyünde bulunan mezarlık alanının yetersiz kalması nedeniyle 6 bin metrekare ek mezar alanı oluşturdular.


Asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe dahilindeki muhtelif boş alanlardaki temizlik çalışmalarını da yürüten belediye ekipleri, Zafertepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yasal işlemleri tamamlanan gecekonduların yıkım ve temizlik çalışmalarını da...