03 / 05 / 2024

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi inşaatı

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi inşaatı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Koray GYO'nun Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Koray GYO'nun Ankara Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün KDV hariç pazar değeri 48 milyon 645 bin 827 TL, KDV dahil pazar değeri 57 milyon 402 bin 76 TL olarak belirlendi. 

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim fırsatı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim avantajı sunuyor. 

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Sinpaş Boulevard Çankaya ön satışta! Yeni proje!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO, Sinpaş Boulevard Çankaya projesini ön satışa çıkardı....

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi inşaatı Haberi

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi inşaatı

Kısa sürede kaba inşaatı biten merkez, 1100 metrekara alan üzerinde iki katlı olarak inşa ediliyor.

Temeli üç ay önce, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor. Kısa sürede kaba inşaatı biten merkez, 1100 m² alan üzerinde iki katlı olarak inşa ediliyor. Sanat galerisi ve atölyeleriyle Çankayalılara hizmet verecek Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nin ince işçilik tabir edilen kısmına başlandı. Çankaya'nın kültür-sanat etkinlikleri ile anılacak yeni merkez bahar aylarında açılacak.

"SANATÇILARIMIZI YAŞARKEN EL ÜSTÜNDE TUTMALIYIZ"

Merkezin inşaatının son durumu hakkında bilgiler veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Üç ay gibi kısa bir sürede merkezin inşasının önemli bir bölümünü tamamladık. Yeni nesil inşaat teknikleriyle, modern görünümüyle...