01 / 06 / 2024

çankaya\'da yol açım çalışmaları

çankaya\'da yol açım çalışmaları

Çankaya Belediyesi, Çankaya'nın, imar yapılanması henüz tamamlanmamış mahallelerinde yol açım çalışmalarını sürdürüyor...

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

EYT'liler hemen bakın! Nisan'da çifte maaş müjdesi! Peş peşe açıklanan rakam yüzleri güldürdü!

Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmesi planlanan ilk düzenlemeler arasında emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili yasa düzenlemesi yer alıyor. EYT'liler hemen bakın! Nisan'da çifte maaş müjdesi! Peş peşe açıklanan rakam yüzleri güldürdü!

Gıda fiyatlarında şok! Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü açıkladı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının Ekim ayında, Eylül 2022'ye göre 0,1 puan gerilediğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Dikkat! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı?

Covid-19 sebebiyle tüm illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, hafta içi ise saat 19.00'a kadar sokağa çıkılabiliyor. 23 Nisan'ın resmi tatil olması ve cuma gününe denk gelmesi nedeniyle insanlar, 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt arıyor...

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim fırsatı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim avantajı sunuyor. 

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

çankaya\'da yol açım çalışmaları Haberi

çankaya\'da yol açım çalışmaları

Çankaya ilçesinde imarı tamamlanmamış bölgelerde yol açım çalışmalarını hızla sürdüren Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşıkpaşa Mahallesi'nin 213. ve 223. Sokaklarında yeni yol açımı gerçekleştirdi. 

Planlı yapılaşmayı teşvik ve yönlendirme amacıyla, bina yapımı süren ya da henüz başlamamış bölgelerde çalışmalar yapan belediye, vatandaşların da yol mağduriyetini gidermek için merpenli yol açımı yapıyor. Merpenli yol planı ile yapılan çalışmalar neticesinde vatandaşların ulaşım sıkıntısı da giderilmiş oluyor. Yol açım çalışmaları, imar planına göre yapılanmayı da hızlandırmış oluyor. 

Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, Çankaya'da birçok bölgede, yeni yol açımı devam edecek olan ekipler, yeni yol açımı yapılan sokaklarda da program dahilinde asfalt, kaldırım ve temizlik ekipleri ile toplu şekilde çalışma yapacaklar. 


Ankara...