29 / 04 / 2024

Çankırı 2. etap toki

Çankırı 2. etap toki

Çankırı Belediyesi, kentsel dönüşüm hamlesi olarak devam eden TOKİ 2. etap çalışmalarının yapıldığı bölgede, 600 metrelik içme suyu hattının güzergâhını değiştiriyor.

TOKİ Diyarbakır 2. Etap 535 konut ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 535 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Çankırı Atkaracalar 2. Etap kura çekilişi nerede?

Çankırı Atkaracalar 2. Etap kura sonucu henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi gerçekleştikten sonra Çankırı Atkaracalar 2. Etap kura sonucu listesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çankırı Atkaracalar 2. Etap kura çekilişi 26 Ocak'ta!

TOKİ'nin Çankırı Atkaracalar 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi 26 Ocak 2018 tarihinde yapılacak.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ projesinde yer alan 117 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap'ta yer alan 136 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2017 son başvuru!

Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2017 son başvuru ne zaman?

Erzincan Çukurkuyu TOKİ 2. etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Burdur Çavdır 2. etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2.Etap son başvuru!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 66 bin 38 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Çankırı Kurşunlu 2.Etap son başvuru...

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2.Etap son başvuru tarihi!

264 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 66 bin 38 TL'den başlıyor. İşte Çankırı Kurşunlu TOKİ 2.Etap son başvuru tarihi...

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ son başvuru ne zaman?

15 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap projesinde başvurular devam ediyor. Peki, Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ son başvuru ne zaman?

Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Fiyatların 66 bin 38 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi...

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2016 son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 15 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa çıkıyor.

Çankırı 2. etap toki Haberi

Çankırı 2. etap toki

Çankırı Belediyesi, kentsel dönüşüm hamlesi olarak devam eden TOKİ 2. etap çalışmalarının yapıldığı bölgede, 600 metrelik içme suyu hattının güzergâhını değiştiriyor. Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Makine Kimya Bölgesine su temin eden içme suyu iletim hattında TOKİ 2. etap çalışmaları kapsamında yeni yapılacak binaların mevcut iletim hattı üzerine gelmesi nedeni ile hattın yeni oluşturulan imar yoluna uygun yer değiştirme çalışmalarına başladı. Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni döşenecek boruların taşıma esnasında oluşacak sürtünmeden hasar görmemesi için sevk işlemini iş makineleri vasıtası ile gerçekleştiriyor. Bölgede kazı ve imalat çalışmalarına başlayan ekiplerin yakın zamanda deplase işlemini tamamlaması...