04 / 05 / 2024

çankırı Aşağıpelitözü toki başvuru tarihleri 2017

çankırı Aşağıpelitözü toki başvuru tarihleri 2017

TOKİ Aşağıpelitözü başvuruları başladı mı 2017 sorusuna bugün başlıyor yanıtını verebiliriz. Proje 965 adet konuttan meydana geliyor.

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Gram altının 75 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı! Kandırılırsınız dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş büyün yatırım emtiaları hakkındaki öngörülerine devam ediyor. Memiş, yıl sonu gram altını tahmini açıklarken, bazı gram altın alıcılarına da, “Kandırılırsınız” dedi. İşte detaylar…

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının yıl sonundaki fiyatını açıklarken, yatırımı neye yapmamız gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…

TOKİ Çankırı'da 165 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

Diyarbakır'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye bastı.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

TOKİ Çankırı Şabanözü 101 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Çankırı'da inşa edilen 384 konuttan 9'u için yeniden kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar yeni evlerine kavuştu.

çankırı Aşağıpelitözü toki başvuru tarihleri 2017 Haberi

çankırı Aşağıpelitözü toki başvuru tarihleri 2017

Çankırı'da hayata geçirilen TOKİ Aşağıpelitözü projesi 965 adet konuttan meydana geliyor. TOKİ Aşağıpelitözü başvuruları başladı mı 2017?

TOKİ Aşağıpelitözü başvuruları başladı mı 2017?
TOKİ Aşağıpelitözü projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ için başvurular  06-30 Kasım 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Çankırı Karatekin Şubesi tarafından kabul edilecek.

Başvuru bedelinin 4 bin TL ve 6 bin TL olarak belirlendiği projede konut fiyatları 143 bin TL ile 213 bin TL arasında değişiyor. 477 TL ile 1.598 TL arasında değişen taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 2+1 ve 3+1 daireler...