28 / 04 / 2024

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Çankırı'da inşa edilen 384 konuttan 9'u için yeniden kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar yeni evlerine kavuştu.



Çankırı'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) inşa ettiği 384 konuttan 9'u için yeniden kuralar çekildi. Kurada ismi belirlenen yeni ev sahipleri büyük mutluluk duydu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve  TOKİ  işbirliği ile merkez Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları bölgesinde yapılan 1+1 toplam 384 sosyal konut, geçen yıl 27 Temmuz'da yapılan kurayla sahiplerinin oldu. Ancak, 9 konutun sahibi çeşitli nedenlerde bu haklarından vazgeçti. Bunun üzerinde 9 konutun yeni sahiplerini belirlemek için 100'üncü Yıl Kültür Merkezi'nde noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti. Programa, Vali Abdullah Ayaz, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, kurum müdürleri ve 68 başvuru yapıldı.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Ayaz, "Devletimiz dün olduğu gibi bugün de yarın da vatandaşların yanında olmaya devam edecek. Biz de inşallah ilgili arkadaşlarımızla beraber ev sahibi olamayan vatandaşlarımız içinde önümüzdeki süreçte elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu. Yapılan konuşmadan sonra 9 konutun yeni sahipleri yapılan kura ile belirlendi. Kurada ismi çıkanlar büyük mutluluk meydana geldi.


Geri Dön