17 / 05 / 2024

çankırı Aşiyan Kavşağı son durum

çankırı Aşiyan Kavşağı son durum

Aşiyan kavşağı 4 Kasım 2016 tarihinde ihale edildi. yüzde 34 indirim ile Netroyol firması 23 milyon TL ile ihaleyi aldı ve bugün imzalandı. Kavşak için ilk kazma 1 Nisan 2017'de vurulacak.

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

TOKİ Çankırı'da 165 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 965 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesinde yer alan 965 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

10 soruda TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi!

TOKİ'nin Talep Organizasyon Yöntemi ile hayata geçirmeyi planladığı TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi için başvuru dönemi yaklaşıyor. 

TOKİ Çankırı İnançköy kuraları 7 Ağustos'ta çekilecek!

TOKİ Çankırı İnançköy projesinde yer alan 208 adet konutun kura çekilişi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Çankırı İnançköy Alt Gelir kuraları 7 Ağustos'ta çekilecek!

Çankırı İnançköy TOKİ projesinde yer alan 363 konutun kura çekilişi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

TOKİ’den Çankırı Atkaracalar’a 193 konut!

TOKİ tarafından Çankırı’nın Atkaracalar İlçesi’nde inşa edilecek olan 193 konut için ihale yapıldı.

Çankırı Ilgaz'a kapalı pazar yeri ve otogar projesi!

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Çankırı'da kentsel dönüşüm irtibat bürosu açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Çankırı Belediyesinin iş birliği ile yürüttüğü "Riskli Alanların Dönüşüm Projesi" kapsamında vatandaşları bilgilendirme amacı ile Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu açıldı.

çankırı Aşiyan Kavşağı son durum Haberi

çankırı Aşiyan Kavşağı son durum


Çankırı İl Genel Meclisi 16. Birleşimi dün gerçekleştirildi. Birleşim Ruhi Şeker başkanlığında İl Özel İdare Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Birleşime Hidayet Çelik izinli olduğu için katılmadı.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemin ikinci maddesi olan 2017 mali yılı Gider Bütçesinin 09 Eğitim Hizmetleri Bölümü görüşüldü. Konu hakkında Mali Hizmetler Müdürü Bahar Duman Meclisi bilgilendirdi. Duman, “Eğitim Hizmetleri kapsamında Mal ve Hizmet Alım Giderleri 3.280.000,00 TL, Sermaye Giderleri 5.321.000,00 TL Toplamda 8.601.000,00 TL’dir.” açıklamasında bulundu.

Meclis üyesi Tevfik Rüştü Özgür, eğitim bütçesin belirlenirken Milli Eğitim Müdürlüğünün görüşünün alınıp alınmadığı sordu. Duman, kurumlara sorulduğu ifade etti.

Yapılan bilgilendirme sonrasında gündem maddesi isim okunarak kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde meclis başkanı Ruhi Şeker, bir önceki toplantıda meclis üyesi Ali Gökçe’nin dile getirdiği, “Ilgaz dağına yapılan telesiyej Gençlik...