02 / 05 / 2024

çankırı belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

çankırı belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Çankırı’da son yıllarda üniversitenin gelişi ve şehirdeki büyüme ile açığa çıkan konut sorununu çözmek için Çankırı Belediyesi’nce başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla devam ediyor

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Çankırı Çerkeş Yeni Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı ili, Çerkeş ilçesi, Yeni Mahallesi'nde 134 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Çankırı Merkez başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

Çankırı Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ocak'ta yapılacak...

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

Çankırı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuruları sona eriyor!

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm 502 Konut Projesi 2.etap 502 (414) adet konut kapsamında üretilecek 249 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Kura ise 27 Temmuz'da çekilecek..

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm Konutları başvuruları yarın bitiyor!

TOKİ tarafından Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm 502 Konut Projesi 2.etap 502 (414) adet konut kapsamında üretilecek 249 adet konutun başvuru dönemi yarın bitiyor..

Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi, PDG Mimarlar imzasını taşıyor!

“Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi”, PDG Mimarlar tarafından Bursa Yıldırım Belediyesi yatırımıyla gerçekleştiriliyor...

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi detayları haberimizde yer alıyor. 233 adet 2+1, 16 adet 3+1 daireye yer verilen projede satışlar kura ile gerçekleştirilecek.

çankırı belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

çankırı belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

TOKİ ile işbirliği yapılarak devam ettirilen çalışmalarda birinci etapta yer alan 280 konut tamamlanma aşamasına geldi. Vatandaşlarla 2. Etap için muvafakat görüşmeleri büyük ölçüde tamamlandı. Tamamı 3200 konuttan oluşan Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’de Ankara Dikmen Vadisi’nden sonra ikinci kentsel dönüşüm projesi olarak biliniyor.


Çankırı Belediyesi ayrıca ürettiği arsaları kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile kooperatiflere vererek kentteki konut sorunu çözümüne katkı sağlıyor.  Proje tamamlandığında sağlıksız yapılarda oturan vatandaşlar son derce konforlu ve modern binalarda oturma imkânına kavuşacak.  


Çankırı...