12 / 05 / 2024

Çankırı Çerkeş yatırım heyeti

Çankırı Çerkeş yatırım heyeti

Çankırı Çerkeş'ten Gebze'ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini belirterek, Gebze Ticaret Odası yönetiminden bölgeye yatırım konusunda destek isteğinde bulundu.

Çankırı Çerkeş Yeni Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı ili, Çerkeş ilçesi, Yeni Mahallesi'nde 134 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Çankırı Çerkeş için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Çerkeş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Çerkeş için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi 16 Kasım'da!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 160 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 3 şehre 105 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Amasya, Sinop ve Çankırı'da toplam 105 milyon TL'lik gençlik ve spor yatırımında bulunacak.

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Çankırı Çerkeş'ten yatırım çağrısı!

Çankırı Çerkeş'ten Gebze'ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini belirterek, Gebze Ticaret Odası yönetiminden bölgeye yatırım konusunda destek isteğinde bulundu.

Mahmut Oral Taşçı yatırım teşvik sistemini anlattı!

Çankırı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, Çankırı'daki yatırım teşvik belgeli yatırım tutarları hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu.

Nata Holding'den Çankırı'ya 140 milyon dolarlık yatırım!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Çankırı'da 140 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı çimento fabrikasının temelini attı. Tanık, Çerkeş'te temeli atılan fabrikanın 2018'de tamamlanacağını bildirdi.

Çankırı Çerkeş OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Çankırı Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çankırı Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi (II. Kısım) alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu ve Telekom inşaatlarını yaptıracak. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 539 bin 810 TL olarak belirlendi.

Veysel Eroğlu'ndan Çankırı'ya 77 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

Çankırı Çerkeş yatırım heyeti Haberi

Çankırı Çerkeş yatırım heyeti

Çankırı’nın Çerkeş İlçesinden dün Gebze’ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini ifade ederek, yatırım çağrısında bulundular. GTO Başkanı Çiler ise “Sanayide 4.0’ı Gebze’den başlatmak istiyoruz” dedi.


Çankırı’nın Çerkeş İçesinden dün Gebze’ye gelen Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve Çerkeş OSB Müdürü Hüseyin Önder Altun’un da aralarında bulunduğu heyet Gebze Ticaret Odası yönetiminden bölgeye yatırım konusunda destek istedi. Çerkeş ve OSB’nin konumu ile ilgili bilgi veren Başkan Hasan Sopacı, Çankırı, Gerede, Bolu, Samsun ve İstanbul gibi merkezlere kolay ulaşım sağlandığını, şehirlerarası yolun OSB’nin içinden geçtiğini, pazar ve lokasyon itibarı ile Çerkeş’in OSB için çok uygun bir nokta olduğuna dikkat çekti. Arsaların bedelsiz verileceğini ve sadece metrekare başına 8 TL katılım bedeli alınacağını söyleyen Sopacı; “Yatırım yapanlara her...