29 / 07 / 2024

Çankırı gayrimenkul

Çankırı gayrimenkul

Çankırı’da önümüzdeki birkaç yıl içinde ciddi konut sıkıntısı yanması bekleniyor. Bölgede konut ve kira sıkıntısının artması düşünülüyor.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Çankırı İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 bin 226 metrekarelik iş yerini 6 milyon 750 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Çankırı'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık un fabrika!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi Yenimahalle, Çimenözü Mevkii'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 286 bin 330 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

Çankırı ve Çorum'da arazi toplulaştırması yapılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çankırı Kızılırmak ile Çorum Merkez, Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde belirlenen alanalrda arazi toplulaştırması yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Resmi Gazete'nin bugünki sayısında yer alan açıklamaya göre, Çankırı İli Kurşunlu ilçesinde yapı müteahhidi Mehmet Ali ÜNAL-Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi.

Çankırı Kırkevler kentsel dönüşüm alanına girdi!

Çankırı İli, Merkez İlçesi, Kırkevler Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde riskli alan kararı verildi. Bakanlar Kurulu'nun 8 Nisan 2015 tarihli kararı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı Fatih Mahallesi kentsel dönüşüme girdi!

Çankırı Merkez ilçesine bağlı Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 31 bin 300 metrekarelik bölge riskli alan ilan edildi. Karar bugün 29373 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı'da 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çankırı Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karatekin Mahallesi'nde bulunan 6797 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 100 TL olarak belirlendi.

Çankırı Yakınkent OSB altyapı ihalesi 9 Haziran'da!

Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından, OSB alanına ait yol, içmesuyu, telekom, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi 9 Haziran 2015 tarihinde ihale edilecek...

Çankırı gayrimenkul Haberi

Çankırı gayrimenkul

2 binin üzerinde personelle Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı’nın ilimize taşınacağının açıklanmasının ardından akıllara konut sıkıntısının nasıl giderileceği geliyor.


Geçtiğimiz hafta konuyla ilgili açıklama yapan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 2 binin üzerinde personelle Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı’nın ilimize taşınacağını müjdeledi.


Ankara’daki bazı birliklerin küçük illere taşınmasının gündeme gelmesi üzerine, Ankara’nın sınır illeri olan, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum ve Karabük gibi iller, bu konudaki talep ve isteklerini kampanyaya dönüştürmüş yerel ve ulusal basında birliğin o illere taşınabileceğine dair haberler yer almıştı. Milletvekili Filiz’de bu süreçte çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdürdü ve girişimleri karşısında Çankırı’nın lehine bir sonuca ulaştı.


Ankara Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı ve buna bağlı olarak iki Mekanize Taburu, bir Tank Taburu, Bir  Topçu Bölüğü ve bağlı birlikleri ile beraber iki...