29 / 04 / 2024

Çankırı Gölet Projesi

Çankırı Gölet Projesi

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Çankırı Orta TOKİ 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta 2020 projesi için başvurular yarın başlıyor. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Çankırı Orta alt gelir 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor. Projede 46 adet konut mevcut.

Çankırı Gölet Projesi Haberi

Çankırı Gölet Projesi

Çankırı Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nın alt kısmını yapay göl ile buluşturmaya hazırlanan belediye, uygulama projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Gölet alanına ulaşımın sağlandığı 650 metrelik yolun ıslahı ile kazı ve dolgu çalışmaları tamamlandı.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç, “114 bin metrekare ile kendi ölçeğindeki iller arasında en büyük rekreasyon alanına sahip Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nı, gölet projemizin tamamlanması ile turistik bir göl süsleyecek. Gölet alanı içerisine yapılacak alanlar, ziyaretçilerine işlevsel ve dikkat çekici bir ortam sunacak. İçerisinde yer alan Gemi Kütüphane çalışmalarımız da son sürat devam ediyor. Tarihi, kültürel ve yenilikçi değerleri ortaya çıkartarak Çankırı’da turizm cennetleri oluşturmak istiyoruz. Yatırım programımızın bir parçası olan Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projemiz ile Gemi Kütüphanemiz şimdiden hayırlı...