21 / 05 / 2024

Çankırı hazine arazisi

Çankırı hazine arazisi

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

20 milyon metrekare hazine arazisi yüzde 75 hibe desteğiyle kiraya verilecek!

Türkiye'deki atıl arazilerin ekonomiye kazandırılması için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda 21 ilde toplamda 20 milyon metrekare hazine arazisi kiralanacak. İşte detaylar...

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

İzmir Urla'da denize sıfır Hazine arazisi kooperatife satıldı iddiası!

İzmir'in Urla İlçesi'nde 5 ay önce yanan 111 dönümlük denize sıfır Hazine arazisinin bir kooperatife satıldığı ileri sürüldü. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, arazinin satıldığı iddiasını yalanladı ve "Bu iddialarla ilgili hemen suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

60 milyon metrekare Hazine arazisi yatırımcılara tahsis edilecek!

60 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisi 3 yıllığına yatırımcıya tahsis edilecek. Tahsis edilen arazi Monako'nun 30 katı büyüklüğünde. 

Hazine arazisi imar barışı başvurusu!

Hazine arazisi üzerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurulabiliyor. Peki, Hazine arazisi imar barışı başvurusu nasıl yapılır?

Hazine arazisi imar barışı 2018 maddeleri!

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, hazine arazisindeki yapılara belge alınır mı? Hazine arazisi satışı nasıl yapılır?

Çankırı Çerkeş'te 2.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Çankırı, Çerkeş İlçesi'nde bulunan 13.221,21 metrekare yüzölçümüne sahip akaryakıt istasyonu Çerkeş İcra Dairesi tarafından 19 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Çankırı'ya 1000 kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı’ya yapılan 1000 öğrenci kapasiteli yurdun yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Bakanlıktan Çankırı’ya 1000 kişilik öğrenci yurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çankırı iline yapılan öğrenci yurdunun yapımı tamamlanarak Kredi ve de Yurtlar Genel Müdürlüğü' ne teslim edildi.

TOKİ Çankırı Kentsel Dönüşüm inşaat ihalesine çıktı!

Çankırı Belediyesi TOKİ işbirliğinde eski Çankırı olarak bilinen bölgede başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi 'nin 2. etap inşaat ihalesi 4 Şubat 2015 Çarşamba günü yapılacak..

Çankırı Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'lik dev proje ihalesi!

Çankırı Belediyesi, kat karşılığı park, rekreasyon alanı, Eğitim, Sosyal ve Kültür merkezleri ile lojman, ofis, yaya üst geçidi ve konut inşaatları yaptırılmak ayrıca mevcut gar binası ve diğer tescilli binaların bakım onarımları işini 41 milyon 560 bin 5

TOKİ Çankırı'da 2.etaba başlıyor!

Çankırı Belediyesi, Kale altında TOKİ Kentsel Dönüşüm 2. Etap için ihale tarihini 5 Şubat olarak belirlediklerini açıkladı. 163 adeti hak sahiplerine geriye kalanlar halka arz edilecek

Çankırı Nevi Evleri ilk etabın teslimleri Nisan 2015' te!

Çankırı Nevi Evleri projesinde toplam 165 adet daire yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Çankırı Nevi Evleri 1.etabın teslimleri Nisan 2015' te yapılması planlanıyor.

Çankırı hazine arazisi Haberi

Çankırı hazine arazisi

Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, sorularının Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yanıtlamasını talep etti. CHP'li Tekin Bingöl, "Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından Anayasanın 98. Maddesi ve TBMM İçtüzüğünün 96. Maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını dilerim." diye konuştu.

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Çankırı'da Çatalelma Köyü başta olmak üzere Kızılırmak ve çevresindeki Hazine'ye ait arazilerin satış ve kiralama ihaleleri başlatılmıştır. Bölge halkının ilettiği bilgilere göre, 27.07.2021 tarihinde söz konusu arsalar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Milli Emlak tarafından bölge muhtarları ve köy halkının bilgisi ve rizası dışında organik...