30 / 04 / 2024

çankırı itfaiye binası

çankırı itfaiye binası

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kayseri'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ahi Evran Mahallesi’ne yeni bir itfaiye binası yapacak.

Çankırı'ya modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

Çankırı OSB'de hizmet binası inşaat ihalesi 26 Eylül'de!

Çankırı-Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi hizmet binası yapım işi ihale ediliyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Çankırı'da itfaiye tesisleri inşaatı ihale edilecek!

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep OSB'de itfaiye binası yaptırılacak!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi merkez itfaiye binası ve çevre düzenlemesi yapım işini ihaleye ediyor. İhalesi 3 Mayıs 2016 tarihinden gerçekleşecek.

Çankırı'da eğitim yatırımlarına 100 milyon TL harcandı!

Vali Vahdettin Özcan, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası inşaatında incelemede bulundu.

Çankırı Güzelyurt Mahallesi Sosyal Hizmet Binası açıldı!

Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Çankırı Güzelyurt Sosyal Hizmet Binası açıldı!

Ankara ilinin Çankırı ilçesinde bulunan Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Çankırı'da 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çankırı Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karatekin Mahallesi'nde bulunan 6797 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 100 TL olarak belirlendi.

çankırı itfaiye binası Haberi

çankırı itfaiye binası


Çankırı itfaiyesi modern hizmet binası için hafriyat çalışmaları başladı. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İtfaiyeciler Haftası’nın 303. yıldönümü vesilesi ile İtfaiye Müdürlüğünde bir basın toplantısı düzenledi. 


Çankırı’ya Modern İtfaiye Binası


Yerel ve ulusal basın temsilcileri ve itfaiye erleri ile bir araya gelen Başkan Dinç, Çankırı’ya kazandıracakları dünya standartlarındaki modern itfaiye binasından da söz etti.  İtfaiyecilik hizmetlerinde ciddi aşama kaydettiklerini vurgulayan Dinç, “Böylesi donanımlı bir teşkilata güzel ve modern bir İtfaiye binası lazımdı. İtfaiye tesislerimizin uygulama projesini tamamlayarak ihalesini gerçekleştirdik.  Hafriyat çalışmaları başlayan projemiz, hem itfaiye personelinin güvenliği hem de giderek büyüyen şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacı ile itfaiye yatırımlarına verdiğimiz önemin göstergesidir.” dedi. Dinç, itfaiyecilik hizmetlerini şehrin genelinde daha da hızlandırmak amacı ile Aksu Mahallesi tarafında ikinci...