27 / 04 / 2024

çankırı Kurşunlu başvuru tarihi

çankırı Kurşunlu başvuru tarihi

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları 1 Haziran'da başlıyor. Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede peşinat bedeli 9 bin 980 TL'den başlıyor.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

İŞKUR, Türkiye’nin pek çok farklı illerinde makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihleri belli oldu.

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir?

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar bağlamında yeni bir ilan yayınlandı. İŞKUR, 18 55 yaş aralığında personel alımı yapacağını duyurdu. İş sahibi olmak isteyenler bu ilanın detaylarını araştırıyor. Peki İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir? İşte detaylar...

İŞKUR TYP personel alımı yapılacak mı? 2023 TYP personel alım tarihi belli oldu mu? TYP başvuru ne zaman 2023?

İŞKUR TYP personel alımı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İŞKUR TYP işçi ve personel alımı ilanları ve başvuru şartları araştırılıyor. İşte TYP personel alım detayları!

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

Bekçi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği alımlar başladı. KPSS şartsız 81 ilde yapılacak olan bekçi alımlarına yoğun ilgi gösteriliyor. Peki, Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? İşte tüm detaylar..

İŞKUR'dan çalışmayan annelere müjde! 8 bin 540 TL destek ödeniyor! İŞKUR başvuru şartları ise…

İŞKUR'dan çalışmayan annelere müjdeli hhaber geldi. İŞKUR'dan 0-15 yaş çocuğu olan çalışmayan annelere 8 bin 540 TL destek ödemesi yapıyor. Başvuru yaparak ödemelerden yararlanmak isteyen anneler aranan şartları araştırıyor. İşte İŞKUR'un işi olmayan annelere sağladığı ödemenin detayları...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

çankırı Kurşunlu başvuru tarihi Haberi

çankırı Kurşunlu başvuru tarihi

Başvuru işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 15 peşin ödemede kalan tutarı 120 ay taksit veya yüzde 12 peşinde ise 180 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Konut fiyatlarının 91 bin 725 TL ile 146 bin 708 TL arasında değiştiği projede peşin ödemede 9 bin 980 TL'den başlangıç gösteriyor.


Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları 1 Haziran'da başlıyor ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar değişiyor. 


Satış duyurusu için