04 / 05 / 2024

Çankırı tesis açılış töreni

Çankırı tesis açılış töreni

Çankırı'da, aralarında Türk-Japon işbirliği ile kurulan lastik fabrikasının da bulunduğu 144 tesis için, 14 Ekim'de toplu açılış töreni düzenlenecek.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Ilgaz’a TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Ilgaz projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Ilgaz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Ilgaz 2022 sosyal konut projesi...

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

TOKİ Çankırı Eldivan 99 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı 99 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 99 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi 16 Kasım'da!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 160 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Çankırı'da arazi kavgası: 1 ölü!

Çankırı Kızılırmak Saraycık köyünde çıkan arazi kavgası nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi...

Çankırı tesis açılış töreni Haberi

Çankırı tesis açılış töreni

Çankırı'da, aralarında Türk-Japon işbirliği ile kurulan lastik fabrikasının da bulunduğu 144 tesis için, 14 Ekim'de toplu açılış töreni düzenlenecek.


 AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 14 Ekim'deki Çankırı ziyaretinde, 144 tesisin açılışını yapacağını belirtti.


Açılışı yapılacak tesislerden en önemlilerinden birinin lastik fabrikası olduğunu dile getiren Filiz, "Türk-Japon ortaklığı ile kurulan lastik fabrikası, 2 bin kişinin üzerinde insana ekmek kapısı olacak. Bölgede önemli bir sinerji oluşturacak olan fabrika, 520 milyon dolara mal oldu" dedi.


Lastik fabrikası açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Türk ve Japon iş adamları ile vatandaşların karşılayacağını belirten Filiz, "Cumhurbaşkanımız, lastik fabrikasında bir dizi incelemelerde bulunacak ve Ankara'ya hareket edecek. Yapılacak yatırımlar, hizmetler bizim açımızdan çok önemli. Lastik fabrikası da çok önemli. Lastik fabrikası diğer 143...