29 / 04 / 2024

Çankırı yangınları

Çankırı yangınları

Çankırı'da tek katlı bir evde yangın çıktı. Şabanözü ilçesindeki tek katlı binada çıkan yangında ev sahibi öldü. Yaşar'ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi...

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Çankırı Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı'da Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılış törenine katıldı. Erdoğan, "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi 2023 hedefimizden alıkoyamayacaklar" dedi.

İsmail Üzmez: Turizm bölgeleri orman yangınlarından korunmalı!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez orman yangınlarında en iyi şekilde organize edilmesi için yangınla mücadele komisyonu kararları alındığını, turizm bölgelerinin orman yangınlarından korunması gerektiğini söyledi.

Çankırı Yakınkent OSB altyapı inşaat ihalesi 9 Haziran'da!

Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yakınkent OSB alanına ait yol, içmesuyu, telekom, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 9 Haziran 2015 tarihinde ihale edecek.

Çankırılı inşaat firmaları bir araya geldi!

AK Parti Vekil Adayları ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da faaliyet gösteren İnşaat Sektörü ile akşam yemeğinde bir araya geldi..

Çankırı Büyük Cami aslına uygun restore ediliyor!

Kanuni Sultan Süleyman’ın emri ile Sadık Kalfa tarafından 1558 yılında Çankırı’da inşa edilen ve 2012 yılı restorasyon işlemlerine başlanan Büyük Cami’nin bu yıl içerisinde açılması bekleniyor.

Japonların hayata geçirdiği Çankırı'daki lastik fabrikasının inşaatı tamamlandı!

Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası, deneme üretimi yaptı. Sumitomo Rubber Industries Yönetim Kurulu Başkanı Tetsuji Mino, gazetecilere yaptığı açıklamada, deneme üretimini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyledi..

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

TOKİ Çankırı'da kentsel dönüşüme başlayacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Çankırı'da yöresel mimariden esinlenmiş, yöresel dinamikleri de barındıran ve yatay bir mimari ile inşa edeceğimiz projelere başlayacağız “ dedi.

Ankara, Çankırı ve Karabük'te elektrik kesintisi yapılacak!

Ankara, Çankırı ve Karabük'te 26 Mart Perşembe günü bakım ve tesis çalışmaları kapsamında bazı yerlere elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre kesinti bölgeleri şöyle...

Çankırı Merkez ve Eldivan'da acele kamulaştırma kararı!

Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için, Çankırı Merkez ve Eldivan ilçeleri sınırları içerisinde kalan alanda kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı'nın içme suyu temiz!

Çankırı'nın içme suyunun düzenli yapılan analizlerle insani tüketim amaçlı sular yönetmeliğini içeren TS266 standartlarında ve çoğu zamanda bu değerlerden daha kaliteli olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Çankırı yangınları Haberi

Çankırı yangınları

Yeni Mahalle'de Hüseyin Yaşar'a (50) ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Komşuların ihbarı üzerine alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.


Yangın sırasında dışarı çıkamayan ev sahibi Yaşar'ın sağlık kontrolünde hayatını kaybettiği belirlendi.


Yaşar'ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna...