04 / 05 / 2024

Canpa 30 yılda dev adımlara imza attı

Canpa 30 yılda dev adımlara imza attı

Sektörde yarım asra yaklaşan tecrübesiyle duayen kabul edilen Canpa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, yalıtım dünyasının gelişim sürecine ilişkin bilgilerini paylaştı.

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta ABD doları yüzde 0,32 değer kazanarak, 30,1910 TL'ye çıkarken, avro yüzde 0,43 azalışla 32,8760 TL'ye geriledi. Peki son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Ne altın ne dolar! Bu yatırım araçlarının bir yılda getirisi yüzde 29 oldu! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

​​​​​​​Altın ve dolara karşı yeni yatırım araçları ön plana çıktı. Sanat eserleri, saatler hatta mobilyalar bile yatırım aracı olurken, getirisi ise bir yılda yüzde 30’a dayandı.

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Akçaabat'ta 30 yıl sonra dere yatakları yine yapılarla doldu!

Karadeniz Bölgesi her yıl sel ve heyelan afetleri ile karşı karşıya kalıyor, can ve mal kayıpları yaşanıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 30 yılda, dere yataklarının üzeri ve çevresine yeni binalar inşa edildiği görüldü.

Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı!

Sanayi ve turizm bölgelerine yakınlığı ile dikkat çeken, son yıllarda düzenli göç alan Düzce’nin gayrimenkul değerlerine göre Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı…

Gayrimenkul zengini Hülya Avşar 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı!

Yatırımlarını gayrimenkul ve arsa üzerine yapan ünlü ve güzel oyuncu Hülya Avşar’ın 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı...

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

Gayrimenkul Yatırım Fonları 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacak!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün büyük çıkışı menkul kıymetleştirme ile gerçekleşeceğinş söyleyen BYY Finans Kurucu Ortağı Bekir Yener Yıldırım, Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) büyüklüğünün 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacağını söyledi.

Tepe Emlak Yatırım 4 yılda yüzde 30 büyüdü!

Tepe Emlak Yatırım, 2018 yılının ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı. Şirket son dört yılda ciroda yüzde 30 oranında artış yakaladı...

Son 1 yılda 2.5 milyon kişi konut kredisi kullandı!

Kredi kullanan kişi sayısı son bir yılda 1 milyon 760 bin kişi artarak 30 milyon 293 bin kişiy ulaştı.  2.5 milyon kişi konut kredisi kullanırken, kişi başına ev kredisi borcu 80 bin 320 TL oldu.

Ümraniye'de fiyatlar 3 yılda yüzde 30 arttı!

Türkiye’yi finansta devler ligine taşıyacak İstanbul Finans Merkezi ve yakın zamanda hizmete girecek olan metro hattı Ümraniye’nin değerini artırdı. Bölgede fiyatlar 3 yılda yüzde 30 yükseldi.

30 yılda 40 milyon dekar tarım arazisi yapılaşmaya açıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye'nin 769 milyon 632 bin dekarlık karasal büyüklüğü olduğunu açıkladı. Verilere göre, 30 senede 40 milyon dekar tarım arazisi yapılaşmaya açıldı.

Canpa 30 yılda dev adımlara imza attı Haberi

Canpa 30 yılda dev adımlara imza attı

Yalıtımın duayeni, sektörün baş döndüren gelişimini anlattı. Canpa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özca: "Yalıtım sektörü, enerji tasarrufu, deprem güvenliği ve sağlam binalar inşa etme adına çok büyük bir gelişim gösterdi" dedi. 


 30 yıl önce, firma olarak yalıtım sektöründe çalışmaya başladığınızda sektörün genel durumu nasıldı? 

O yıllarda çok fazla yalıtım bilinci yoktu. Canpa'nın başlangıcı 1985, bu sene 30. yılı bitiriyoruz. Ama benim yalıtımla tanışmam 1969... O zamanlar su yalıtımı gündemdeydi. Enerji ya da enerji tasarrufu algısı yok denilecek seviyelerdeydi. Binalarda deprem ya da temellerde su yalıtımı bilgisi yoktu, temellerde korozyon çok akılda olan, çok önde olan anlayış içinde değildi. 1980'li yıllarda dünyaya açılınca ürünler de tanınmaya başlandı. Dışa gitme, araştırma, geliştirme, fuarlar, programlara kalıtımlar sayesinde öngörümüz, dünyaya bakışımız ya da ülkemizde eksiklikleri...