06 / 07 / 2024

cape town gezilecek yerler

cape town gezilecek yerler

İngiliz ve Amerikan gazetelerinin anketi üzerine açıklama yapan Western Cape eyaleti Turizm Bakanı Alan Winde, "Şehrimizin turizm sektörü ve reklamı adına çok güzel bir haber aldık, gelen turist sayısında patlama olacak." dedi...

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Güney Afrikalı Müslümanlardan kentsel dönüşüm protestosu!

Müslümanlar, tarihi mahallelerini, kentsel dönüşüme karşı korumak için Cape Town'da protesto gösterisi düzenledi...

İş Bankası'ndan Kıbrıs Town Houses projesine 20 yıl vade!

Kıbrıs Developments tarafından Girne Alsancak’ta hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesine İş Bankası'nda 20 yıl vadeli kredi veriyor.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi!

Yüzde 1 KDV oranı uygulanan Hill Town 11 Residence projesi 143 daireden meydana geliyor. 2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi...

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları!

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hill Town 11 Residence projesi Ekim 2017'de teslim edilecek...

Hill Town 11 Residence fiyatları 431 bin TL'den başlıyor!

Yamaç Yapı, Levent’in komşusu Çeliktepe’de yeni ve modern bir residence projesine imza atıyor.Yamaç Yapı, yılların getirdiği tecrübe ve güvenle Hill Town 11 projesini Çeliktepe’de hayata geçiriyor.

Kanada Cape Breton Adası’ndaki markette çalışana arazi vaadi!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ada dışından işi kabul edecek 3 kişiye bedava arazi vaat etti. İşe ilk alınan Kerry Walkins iki çocuğu ve eşiyle adaya yerleşti.

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Duravit'ten yeni Cape Cod küvet!

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

İksir Resort Town’da Doğanın Hediyeleri paneli düzenlendi!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

cape town gezilecek yerler Haberi

cape town gezilecek yerler


Güney Afrika’nın turizm şehri Cape Town, The Guardian ve The New York Times gazeteleri tarafından hazırlanan "2014’te gidilecek 52 yer" listesinde ilk sırada yer aldı. İngiliz ve Amerikan gazetelerinin anketi üzerine açıklama yapan Western Cape eyaleti Turizm Bakanı Alan Winde, "Şehrimizin turizm sektörü ve reklamı adına çok güzel bir haber aldık. Cape Town’a gelen turist sayısında patlama olacak." dedi. 


The New York Times, listede ilk sırada yer alan Cape Town’u tanıtırken, Nelson Mandela ile özdeşleşmesine, zengin tarihine ve doğal güzelliklerine atıf yaptı. The Guardian ise iki okyanusu birleştiren şehrin, 2014 Dünya Tasarım Başkenti olmasını hatırlatarak, ünlü kafe ve restorantlarını övdü. Dünyanın 7 Doğal Harikası’ndan biri olan Masa Dağı da şehrin zirveye yerleşmesine yardımcı oldu.


"2014’te gidilecek 52 yer" listesinde Yeni Zelanda'nın...