29 / 08 / 2024

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret adres 

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret adres 

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.M.Elhassan Alı Mohamed tarafından kuruldu.

Eski milletvekili Metin Külünk, 'kirada yüzde 25 uygulaması devam etmeli' dedi! Ev sahiplerinden tepki gecikmedi!

Kiralara yüzde 25 zam sınırının 1 Temmuz'da sona ermesi bekleniyor. AK Parti eski milletvekili Metin Külünk, uygulamanın sürmesi gerektiğini söyledi. Bu açıklama ev sahiplerinin tepkisine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 55 milyon TL sermaye bedeli ile Hansjürg Szadrowsky tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Capıtal Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capıtal Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Cengiz Kaleli tarafından kuruldu.

Mg Capıtal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mg Capıtal Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Motti Gruzman tarafından kuruldu.

B Capıtal Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Capıtal Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gaukhar Dyussupova tarafından kuruldu.

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aurelıan Cıreasa tarafından kuruldu.

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret adres  Haberi

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret adres 

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.M.Elhassan Alı Mohamed tarafından kuruldu.

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü gıda maddesi, hammadde, inşaat malzemesi, tekstil, elektronik, metal, oyuncak almak, satmak, ithal etmek ve ihraç etmek, 2. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, 3. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 4. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 5. Ticari amaçlı...