03 / 05 / 2024

Capitol AVM restorasyon

Capitol AVM restorasyon

Geçmişte, ‘kaçak’ olduğu için yıkım kararı alınan Capitol AVM’nin çatısı son olarak restorasyon adı altında yükseltildi. BirGün’e konuşan CHP’li Sağ, “30 milyon liralık rant oluştu, suç duyurusunda bulunacağız“ dedi.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Capitol AVM'den kira indirimi!

Capitol AVM'de kiralarda yüzde 32’ye, kira artışlarında uygulanacak olan enflasyon oranlarında da yüzde 50’ye varan indirim yansıtıldı...

Capitol yılbaşında açık mı?

Capitol, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Capitol yılbaşında açık mı? Capitol yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Capitol AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Capitol AVM'de yangın çıktı!

Üsküdar Altunizade'de bulunan Capitol AVM'nin çatısından dumanlar yükseliyor. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

CHP'den Capitol AVM'ye kaçak iddiası!

Geçmişte, ‘kaçak’ olduğu için yıkım kararı alınan Capitol AVM’nin çatısı son olarak restorasyon adı altında yükseltildi. BirGün’e konuşan CHP’li Sağ, “30 milyon liralık rant oluştu, suç duyurusunda bulunacağız“ dedi.

Özsüt yeni konseptini Capitol AVM’deki mağazasına taşıdı!

Geleneksel tatların usta dokunuşlarla hayat bulduğu Özsüt, Capitol AVM mağazasında yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Capitol Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Altunizade Capitol AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Capitol Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Altunizade Capitol, bayramda kaça kadar açık? Altunizade Capitol kaçta açılacak?

Altunizade Capitol bayramda açık mı?

Altunizade Capitol AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Altunizade Capitol bayramda açık mı? Altunizade Capitol, bayramda kaça kadar açık? Altunizade Capitol kaçta açılacak?

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, AVM statüsüne kavuşacak!

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ndeki restorasyon çalışmaları ile bölgenin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, çarşının daha çok müşteri çekmesi ve AVM mantığında işlemesi için düğmeye bastı.

Superga, Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul'da açtı!

Eğlenceli ve keyifli yaşam stilinin öncüsü Superga, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Capitol AVM’de açtı

Demirören AVM'nin çatlattığı camiye gururla restorasyon!

Demirören Grubu, Beyoğlu'ndaki Demirören AVM'nin inşaatı sırasında çatlayan tarihi Ağa Camii'ni, 'gururla' restore ettirmeye başladı. Üçte biri kaçak inşa edilen Demirören AVM inşasında hasar gören Hüseyin Ağa Camii, grup tarafından restore ediliyor

Demirören AVM inşaatında hasar gören camiye restorasyon!

Beyoğlu'nun sembollerinden biri olan Hüseyin Ağa Camisi'nin Demirören Alışveriş Merkezi inşaatı sırasında gördüğü hasarla ilgili incelemelerin ardından Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Demirören Şirketler Grubu sponsorluğunda restorasyon çalışmaları başlatıldı

Capitol AVM genel müdür arıyor!

Capitol AVM'nin son genel müdürü Özkan Şenyüz, şubat ayında Demsa Grubu'na geçmişti

Capitol AVM restorasyon Haberi

Capitol AVM restorasyon

Daha önce 3 bin 500 metrelik kaçak bölümü bulunduğu için iki kez planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geri dönen ve Üsküdar Belediyesi encümen kararıyla yıkım kararı alınan, Capitol AVM’de, imar planına aykırı işler yapılmaya devam ediyor. İstanbul’un ikinci alışveriş merkezi olan Capitol AVM’nin kaçak katlarının yıkılması gerekirken, son olarak AVM’nin çatısı restorasyon adı altında yükseltildi ve tam haline getirildi. AVM’nin çatısı kaçak olduğu için, geçmişte mühürlenmişti. İki ayrı asansör alanının eklendiği AVM’nin, tavanı da açılır, kapanır hale getirildi. AVM’ye, yeni yürüyüş yolları ile bağlantı köprüleri eklendi. İzin alınmadan binanın arka cephesi yükseltildi, bazı bölümlerde de çatı örtüsü kaldırılarak, yeni açık açık alanlar oluşturuldu.


Geçen yıllarda Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin “Yenilenen Alışveriş Merkezleri” dalında Avrupa’nın en iyi projesi seçilen Capitol Alışveriş...