06 / 05 / 2024

caprice gold müslüman adası

caprice gold müslüman adası

Caprice Gold Maldives projesinin 25 Ekim 2014 yılında hizmete açılması planlanıyor. Kofenbe Adası'nda hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler'de 2 yıllık kiralama 11 bin 881 TL

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Hindistan'da müslümanlar için toplama kampı inşa ediliyor!

Hindistan'ın Assam eyaletinde vatandaşlıktan çıkarmayı planladığı 1,9 milyon Müslüman için 10 toplama kampı inşa ediliyor.

Lübnan Hadat'ta Müslümanlar'a ev tutmak yasak!

Lübnan'ın Beyrut şehrindeki Hadat semtinde, Müslüman nüfusun hızla artması nedeniyle 2010 yılından beri Müslümanlar'a ev kiralamak yasak.

Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem!

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold'a para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, Caprice Gold projesi önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

İtalya'da sağcı iktidar Müslümanlara kilise sattı!

İtalya’da Müslüman cemaati devlet tarafından satışa çıkarılan kiliseyi satın aldı. Cemaat yapıyı camiye dönüştürerek yeni dini yapı inşasına izin vermeyen düzenlemeyi saf dışı bırakmış olacak...

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Kuzey Kutbu'nda 100 Müslüman birleşip cami inşa etti!

Kuzey Kutbu'na en yakın bölge olan Nunavut'ta 100 Müslüman bir araya geldi. 800 bin Kanada Doları harcayıp, cami inşa etti. Deniz yoluyla inşaat için gerekli malzemeler getirilemediğinden, hava yolu kullanıldı.

Caprice Gold'a kayyum atanacak mı?

Fadıl Akgündüz tutuklandı. Yine nitelikli dolandırıcılıkla itham ediliyor. İstanbul Bayrampaşa'da ‘yüksek kira geliri' vaadi ile inşa ettiği Caprice Gold Oteli senelerdir faaliyete geçmedi. 8 bin 400 mağdur var.

Caprice Gold Gayrimenkul için kayyum talebi!

Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic. Ltd. şirketine kayyum atanması için başvuru yapıldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

caprice gold müslüman adası Haberi

caprice gold müslüman adası

Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler projesi 300 milyon dolarlık yatırım ile yükseliyor. Maldivler'in Kofenbe Adası'nda yer alan Caprice Gold Maldivler'in işletmeciliğini de firma kendisi yapacak.


Müslümanların özel adası olarak tanıtılan Caprice Gold Maldives'te 600 oda ve 107 adet müstakil villa bulunuyor. Ortak kullanım alanlarının bay ve bayanlara ayrı olarak tasarlandığı Malpler Caprice Gold'ta 250 özel plaj yer alıyor.


Maldives Caprice Gold fiyatlar kişi başı ulaşım dahil 99 Euro'dan başlıyor.Caprice Gold Maldivler ne zaman açılıyor sorusunun cevabı 25 Ekim 2014 olarak belirlendi.


Caprice Gold Maldivler kampanyaları!


Rezervasyonların başladığı projede 2 yıl öde 5 yıl kal, 3 yıl öde 15 yıl kal, 4 yıl öde 40 yıl kal kampanyaları sunuluyor. 4 yıl öde 40 yıl kal kampanyasını satın alan müşteri kullanmadığı yıllar için...