02 / 05 / 2024

Caprice Thermal Palace Didim ödeme

Caprice Thermal Palace Didim ödeme

Didim'de yer alan Caprice Thermal Palace satılık odalarda Temmuz ayının ilk haftası fiyatlar: 3 yıl kal 7 yıl öde; 12 bin 411 lira olarak belirlendi...

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim!

3 etap şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 386 91 61 olarak belirlendi.

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace, Yalova Termal Akköy'de 56 bin 673 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Yalova Thermal Palace'ta 12 bin TL'ye devremülk!

56 bin 673 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Yalova Thermal Palace, Yalova'nın Termal ilçesi, Akköy köyünde 3 etap şeklinde inşa ediliyor.

Yalova Thermal Palace Projesi arapların gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace Araplar'ın gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği Yalova Thermal Palace projesinin tamamlanan ilk etabı, Araplar’ın gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace Arap turistlerin gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace' projesinin tamamlanan ilk etabı, Arap turistlerin gözdesi oldu.

Yalova Thermal Palace Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği ‘Yalova Thermal Palace’ Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace projesine Araplardan yoğun ilgi!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği ‘Yalova Thermal Palace’ Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace 2016'da açılacak!

50 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 180 milyon dolarlık yatırım maliyeti olan Yalova Thermal Palace, 2016'nın en son çeyreğinde açılacak.

Araplardan Yalova Thermal Palace'a astronomik teklif!

İklimi, sosyal yapısı ve İstanbul’a yakınlığı nedeniyle Yalova’ya büyük ilgi duyan Araplar, Karaderili Şirketler Grubu’nun vizyon projesi olan Yalova Thermal Palace’ı satın almak için astronomik bir teklifte bulundu.

Yalova Thermal Palace projesinde devremülk satışları başladı!

Yalova Thermal Palace projesi 750 oda ve 2 bin 200 yatak kapasitesine sahip. 350 odanın devremülk olarak satıldığı Yalova Thermal Palace projesinde satış süreci başladı...

Yalova Termal Palace'nin ilk etabı tamamlanmak üzere!

Karadereliler Şirketler Grubu, iki termal otelin yapımına da devam ediyor. Yalova Thermal Palace'ın ilk etabını tamamlamak üzere olan şirket, Balıkesir Laguna Thermal inşaatını da sürdürüyor.

Caprice Thermal Palace Didim ödeme Haberi

Caprice Thermal Palace Didim ödeme

Caprice Thermal Palace Aydın Didim'de Jetpa Holding tarafından inşa ediliyor. Caprice Thermal Palace satılık odalar tek odalar ve aile odaları olarak tasarlandı. 


Caprice Thermal Palace satılık kapsamında haftalık rezervasyonların yanı sıra uzun vadeli kiralama seçeneği sunuluyor. 


Didim Akbük Koyu'nda denize sıfır tasarlanan Caprice Thermal Palace Aydın projesi kapsamında 37 tip oda seçeneği yer alıyor. 




Caprice Thermal Palace satılık odaların fiyatları yaz ve kış dönemine göre değişiklik gösterirken fiyatları kişi sayısı da etkiliyor. 


Caprice Thermal Palace Didim fiyat listesi!

Temmuz ayının ilk haftası fiyatlar: 3 yıl kal 7 yıl öde; 12 bin 411 lira

Ocak ayının ilk haftası fiyatlar: 3 yıl kal 7 yıl öde;...