04 / 05 / 2024

Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi nerede

Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi nerede

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Çardak bölgesinde yapılması planlanan Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi için inşaat çalışmaları başladı.

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Çengeldere'de yer alan 1.857 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Edirne Belediyesi ticaret imarlı 3 arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 615,59 metrekare ile 1.655 metrekare arasında değişiyor.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Metin Demir tarafından kuruldu.

Nilüfer Belediyesi, ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çanakkale'de 214 bin 785 TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor!

Çanakkale ili Çardak Belediyesi, Çanakkale ili, Lapseki ilçesi, Tekke Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi nerede Haberi

Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi nerede

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde yapılması öngörülen Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi'nin inşaatı başladı.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çanakkale Valiliği tarafından yürütülen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale İl Özel İdaresi, Lapseki Kaymakamlığı, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Lapseki Belediyesi, Çardak Belediyesi ve Güney Marmara Gıda Kümesi Derneği projenin ortağı oldu. 

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, "Bu projenin tamamlanmasının ardından bölgede özel sektör işletmeciliği daha da güçlenecek. Bunun yanında turizm, sanayi ve hizmet sektörü de gerekli payı alacak. Bu projenin yaklaşık maliyeti 6 milyon 500 bin lira civarında. Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) yüzde 75 oranında bir destek sağlıyor....