10 / 05 / 2024

çariı merkezi yayalaştırma projesi

çariı merkezi yayalaştırma projesi

Çeşme Belediyesi, nitelikli turizm mekanları ve bölge turizmini kentin sokaklarına yaymak adına bazı sokaklarını araç trafiğine kapatıyor. Belediye, kentin fiziki yapısını da dikkate alarak ulaşımı sekteye uğratmadan projeye başlayacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Bu araştırma emeklilerin canını sıkacak! İkramiyeler şimdiden eridi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Araştırma Merkezi (DİSK-AR)'ın yayımladığı araştırmaya göre, emeklinin resmi enflasyona göre 5 senelik ikramiye kaybı 10 bin TL'ye yaklaştı.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nden Kanal İstanbul açıklaması!

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), yaptığı açıklamada bazı basın yayın organlarında yer alan "TÜBİTAK, Kanal İstanbul'a karşı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hipoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezine konaklama tesisi yapılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesindeki ESOGÜ Atçılık Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti ve okul bünyesindeki Hipoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi aldı

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak!

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

Şanlıurfa Karaköprü'de acele kamulaştırma yapılacak!

Karaköprü Trafo Merkezi Projesi kapsamında Karaköprü İlçesi'ndeki bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Fatsa Yayalaştırma projesinde sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Yayalaştırma projesinde sona geldi.

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

çariı merkezi yayalaştırma projesi Haberi

çariı merkezi yayalaştırma projesi

'Çeşme Çarşısı' olarak anılan İnkılap Caddesi ile dikey ve paralelinde uzanan sokakları 'yayalaştırmak' için proje geliştiren Belediye, kentin fiziki yapısını da dikkate alarak ulaşımı sekteye uğratmadan, bölgedeki motorlu taşıt trafiğini mümkün olduğu kadar azaltmayı hedefliyor. 




Çeşme Çarşısı Yayalaştırma Projesi kapsamında; Atatürk Bulvarı ve 3011 sokağın kesişim noktasından İnkılap Caddesi'ne, 'Uzun Sokak' olarak bilinen 1005 sokaktaki tarihi Maraş Çeşmesi'nden 3001 sokak boyunca, İnkılap Caddesi paralelindeki sokaklar da dahil olmak üzere araç ve yaya trafiği tamamen baştan düzenlenecek. Yaklaşık 190 bin metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında, Mehmetçik Parkı ve Vakıflar İşhanı karşısındaki küçük parkta da düzenlemeye gidilecek. Mehmetçik Parkı'ndaki ağaçlar korunarak meydan özelliği kazandırılırken, Vakıflar karşısındaki park da meydana dönüşecek ve yenilikçi bir çalışmaya ev sahibi olacak. Buradaki 320 metrekarelik bir...