02 / 05 / 2024

Çarıkçı Grup

Çarıkçı Grup

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

TÜVTÜRK, araç muayeneleri için yeni dönemi duyurdu! Arık bunlara bakılmayacak!

Türkiye'de zorunlu araç muayenelerini yapan TÜVTÜRK, araç muayenelerinde yeni dönemi resmen duyurdu. Araç muayene yapılırken artık bazı kontroller yapılmayacak. İşte araç muayenesinden çıkarılan kontroller...

 Özgür ve hesaplı tatil isteyen karavana koşuyor! Günlük kirası 900 TL

Pansiyonda tatilin bile bütçeleri zorlamaya başlaması, ailece ya da kalabalık grup tatili yapmak isteyenleri karavana yöneltiyor. Günde 900 TL’ye kiralanabilen karavanların sayısının geçmiş yıllara oranla hızla artarak 10 bin adedi bulduğu belirtiliyor.

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Karabük Grup Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Altun tarafından kuruldu.

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   10 binTL sermaye bedeli ile Lütfi Başar Küçük tarafından kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

İTÜ'den öğrenci yurtlarının kira süresine ilişkin açıklama!

İTÜ Rektörlüğü, bazı öğrenci yurtlarının işletmesinden bir süredir sorumlu olan İTÜ Geliştirme Vakfı iştiraki Arı Kültürel A.Ş.'nin, mevcut yasal düzenlemelerle beraber kira süresi ve sözleşmesi bitmesine karşın İTÜ yurtlarını işgal etme yoluna gittiğine dikkat çekerek açıklamalarda bulundu.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Çarıkçı Grup Haberi

Çarıkçı Grup

Bolu'ya gönül vermiş, Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan, "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş., Nalçacılar A.Ş. 'nin yatırımı olan Narven Termal Kasaba konumu, evleri, termal havuzları ile dikkat çekiyor. 


Adını Anadolu'da bulunan karaağaçtan alan “Sağlık Kasabası” projesi olarak hayata geçirilen Narven Termal Kasaba, konumu, imkanları, hukuksal hakları, evleri, oteli, kongre merkezi, spor salonları, termal havuzları, seraları ve daha fazlası ile her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. 


Türkiye turizmine ve özellikle Bolu'nun kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan projenin 140 milyon TL'lik ilk etabı Aralık 2015'te açacaklarını belirten İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız; “Projeyi söz verdiğimiz tarih olan Aralık 2015'te açarak, zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. ” şeklinde konuştu.


Narven...