04 / 05 / 2024

çark mesire kent park arası köprü

çark mesire kent park arası köprü

Serdivan ve Adapazarı ilçelerinin yeni girişi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serdivan ve Adapazarı geçişlerini büyük ölçüde rahatlatacak ve bölgeye önemli bir değer katacak yeni caddemiz şehrimize hayırlı olsun” dedi...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Mersin Kent Ormanı Mesire Alanı tamamlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin’i modern ve daha yaşanabilir bir kent olması için mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor.

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Halfeti'ye 43 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'ye 43 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'ye 53 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni mesire alanı yapılacak!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'a 100 Bin metrekarelik Mesire ve yeşil alanı kazandırıyor.

Miras Atölyesi'nin ikinci etabı Şarköy'de başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi 'nin kent tarihini gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Miras Atölyesi Projesi'nin ikinci etabı Şarköy'de hayata geçirilecek. Uçmakdere Mahallesi'nde tescilli 52 adet yapının restore edilecek.

Rize'de kent ormanı ve mesire alanı projesi başladı!

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın 'On Numara' projeleri arasında yer alan Isırlık Kent Ormanı projesinde çalışmalara başlandı. Rize şehir merkezine kuş bakışı görüş açısına sahip olan mevki turizm açısından önemli.

Kocaeli Çağdaşkent’te ağaçlandırma çalışmaları başladı!

Çayırova Çağdaşkent Mesire ve rekreasyon alanı 2 etap ağaçlandırma çalışmalarıyla genişletiliyor. Kentteki alan bakımından en geniş yerlerden biri olan Çağdaşkent mesire alanı, yakın gelecekte ormana dönüşecek

Kocaeli Çağdaş Kent 2. Etap’ta çalışmalar devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çevre yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çayırova Çağdaş Kent 2. Etap çalışmasıyla mevcut mesire alanı genişletiliyor.

çark mesire kent park arası köprü Haberi

çark mesire kent park arası köprü


 Serpan ve Adapazarı ilçelerinin yeni girişi tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serpan ve Adapazarı geçişlerini büyük ölçüde rahatlatacak ve bölgeye önemli bir değer katacak yeni caddemiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ilçeler arası ulaşımı daha da rahatlatacak arterlere bir yenisini daha ekledi. Korucuk Duble Yolu, Erenler 1063 Nolu Cadde, Yavuz Selim ve Murat Soğancıoğlu Caddeleri ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nı şehre kazandıran, ulaşıma yeni bir soluk getiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı’ndaki köprü geçişli yol projesini tamamladı. Peyzaj çalışmalarının sona ermesinin ardından yeni cadde trafiğe açılacak.


Çark Mesire ile Kent Park arasındaki köprü ile sağlanan Adapazarı ile Serpan arası geçişleri büyük ölçüde rahatlatacak yeni cadde ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı...